Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.180
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.180
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Floki ve AliExpress’ten Stratejik Ortaklık!

Popüler meme coin Floki ve Binance Ortaklığı, AliExpress Entegrasyonu ile bir sonraki aşamaya taşınıyor. Binance listelemesinden sonra adından sıkça bahsettiren proje, yatırımcılarını heyecanlandıracak gelişmelerle ekosistemini büyütmeye devam ediyor.

Yeni ortaklıkla beraber AliExpress kullanıcıları Floki’yi internet alışverişlerinde kullanabilecek. Bu alışveriş Shopping.io aracılığıyla sağlanacak. Bu gelişmeler kripto paraların e-ticaret modellerine entegre edilmesi ve güvensizliği azaltması açısından önem arz ediyor.

İlginizi Çekebilir: Kripto Para Yasası Mica İmzalandı!

100 milyondan fazla ürün yelpazesi ve 200’ü aşkın ülkede faaliyet gösteren e-ticaret platformunda yatırımcılar Floki ile yeni bir dönemin kapılarını açacak. Sanal dünya ile fiziksel dünya arasında büyük bir köprü olacak anlaşma ile birlikte kullanıcılar alışveriş yaptığı taktirde %10 teşvik de kazanmış olacak.

Bu entegrasyon kriptoparaların benimsenmesini kolaylaştıracağı gibi diğer platformlara da ilham verecek gibi duruyor. Gelişmeler şimdiden fiyat hareketliliğin arttırmış durumda:

 

Floki ayrıca International Table Tennis 2023’e sponsor olduğunu açıkladı. Maçlar Çin’in populer spor kanalları CCTV5 and CCTV5+ üzerinden yayınlandı.İzlenmeler 128 milyondan fazla tekil izleyiciye ve 970milyon toplam izleyiciye ulaştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir