Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.407
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.407
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

WFAI Nedir? Anime Karakterlerinin Büyüleyici Dünyasını Keşfedelim

Waifuai Nedir

Waifuai (WFAI) Nedir?

Waifuai (WFAI), yeni bir kripto projesi olarak ortaya çıkan ve gerçek hayattan esinlenen anime karakterlerinin cazibesiyle süslenmiş bir meme coin‘dir. Bu kendiliğinden örgütlenen ekosistemi keşfedin ve bir tipik meme coin’in ötesine geçerek çekicilik, güzellik ve eşsiz etki alanının sembolü haline gelin.

Kripto dünyasının yeni projesi olan WFAI, DWF Labs şirketi gibi büyük cüzdanların da bu meme tokene ilgi gösterdiğini görmekteyiz. Sıradan bir meme coin’den daha fazlasını sunan WFAI bizleri yeni ekosistemde keşfedilecek tamamen yeni bir dünyaya davet ediyor.

Anime Karakterlerinin Büyüleyici Dünyasına Dalın

Emily

Emily, teknoloji endüstrisinde adından söz ettiren bir iş kadını ve girişimcidir. Keskin zekası ve yenilikçi yaklaşımıyla birçok başarılı girişim kurmuş ve yönetmiştir. Keskin zekası ve yenilikçi yaklaşımıyla birçok başarılı girişim kurmuş ve yönetmiştir. Sıkı çalışma ve azimle, kariyerindeki kilometre taşlarını elde etmek için zorlukların üstesinden gelmiştir.

Hobileri: Teknoloji, Startup, Kişisel Gelişim.

 

Mia

Mia, hayalindek ünlü aktris olma yolunda ilerleyen hırslı bir öğrencidir. Sahne sanatlarına olan sevgisiyle büyümüş, okul oyunlarında ve topluluk tiyatrosu yapımlarında yer almıştır. Mia’nın hikaye anlatma yeteneği ve tutkusu, akranları arasında dikkat çeken bir kişi olmasını sağlamıştır.

Hobileri: Oyunculuk, Tiyatro, Edebiyyat, Fotoğrafçılık

WFAI Token Ekonomisi

WFAI token ekonomisi oldukça dikkat çekicidir. Token arzının %95’i LP’ye (Likidite Havuzu) gönderilirken, LP tokenları yakılıyor ve sözleşme devredilir. Token arzının %1’i $PEPE, $LADYS ve $SHIB sahiplerine airdrop olarak verilmiştir. Arzın %2 kısmı ise bu 3 meme coinleri yakan cüzdanlara airdrop şeklinde dağıtılmıştır. Geriye kalan %2’lik arz, gelecekte merkezi borsa listelemeleri, köprüler ve likidite havuzları için çoklu imzalı bir cüzdanda tutulmaktadır.

WFAI projesi hakkında daha detaylı bilgi için website bağlantısını kullanabilirsiniz.

WFAI Tokenomics

WFAI Nasıl Satın Alabilirim?

WaifuAi tokeni AscendEX ve Uniswap üzerinden satın alabilirsiniz. Alım/Satım işlemleri zamanı daha düşük komisyon oranına sahip olmak isterseniz,AscendEX borsası Coinmuhendisine özel indirimli kayıt linkini kullanmayı unutmayın.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir