Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.770
% 4.67
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.770
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Gate.io İflas Söylentilerini Yalanladı!

Kripro para borsası Gate.io, Twitter üzerinden yayılan dedikoluları yalanladı. Bazı kullanıcılar dev borsanın operasyonunda büyük sıkıntılar olduğunu ve yatırımcıların paralarını çekmesi gerektiğini iddia etti. Arkham Intelligence, blokchain projesi Multichain’den 3 milyon dolarlık varlığın Gate.io borsasına aktarıldığını belirtti. Yakın zamanda Binance da 20 multichain köprü tokeninin çekimlerini durdurmuştu.

Arkham Intelligence, kripto piyasası faaliyetinin arkasındaki gerçek dünya varlıkları ve bireyler hakkında bilgi sağlayan bir istihbarat platformu oluşturan erken aşamadaki bir girişimdir.

31 Mayıs’ta Multichain, CEO’sunun kayıp olduğunu belirtti. Sunuculara sadece CEO’nun erişimi olduğunu ve bazı yöneticilerin artık çalışmadığını söyledi. Aynı gün bazı Twitter kullanıcıları, Multichain ekip üyelerinden Gate.io’ya büyük FTM mevduatları olduğu iddia edilen işlemlerin görüntülerini yayınlamaya başladı. Bir diğer Twitter kullanıcı ise Gate.io’ya 10 milyon dolardan fazla FTM aktarıldığını doğruladı. Bu iddiaların ardından bazı kullanıcılar varlıklarını borsadan çekerek diğer kullanıcıların da dikkatli olması gerektiğini belirtti.

İddiaların ardından borsada 148 milyon dolarlık çıkış oldu ve %10’luk bir düşüş gerçekleşti. GateToken(GT) $4.46 seviyesine geriledi. MULTI token ise son 24 saatte %26 düşüş yaşadı. Söylentileri yalanlayan Gate.io, operasyonlarında herhangi bir sıkıntı olmadığını ve sağlıklı bir biçimde devam ettiğini belirtti.

2013 yılında Çin’de faaliyete geçen platform 24 saat içinde $477,347,935 seviyesinde. $1,238,766,022 değerinde ise toplam varlık dev borsada tutuluyor. Platform 1400’den fazla kritp paraya ve 2500’den fazla işlem çiftine destek veriyor.

İlginizi Çekebilir:

 

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Gate.io İflas Söylentilerini Yalanladı!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir