Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.665
% 1.59
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.665
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FIFA Dünya Kupası İçin NFT Çıkarıyor

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere FIFA’nın Çıkaracağı NFT koleksiyonundan bahsedeceğiz. FIFA, 2022 Katar Dünya Kupası vesilesiyle NFT koleksiyonu çıkaracağını duyurdu. Peki bu NFT’ler nasıl olacak gelin hep beraber bakalım.

FIFA’nın açıklamalarına göre bu NFT’ler Dünya Kupası ve Kadınlar Dünya Kupası tarihinin en büyük gollerini, kurtarışlarını, kutlamalarını ve daha fazlasını içeren “anları” alıp bu anlardan NFT’ler çıkaracak, bu NFT’leri satın alıp, takas etme şansımız var ve bu NFT‘ler GIF şeklinde olacak.

FIFA Blok Zinciri Dünyasına Adım Attı

Katar 2022 blok zinciri ortağı ve cüzdan sağlayıcısı ise Algorand blok zincirine bağlanacak. Spor alanında bu tarz NFT’lerin çıkması oldukça hoş, bu güzel akımın başını çeken Ethereum’da yükseliş kazanan ilk NFT koleksiyonu olan CryptoKitties’in yaratıcıları olan Dapper Labs tarafından oluşturulan basketbol koleksiyon platformu NBA Top Shot koleksiyonudur.

FIFA’nın yöneticisi olan Romy Gai yaptığı açıklamada, “Fandom değişiyor ve dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarları oyuna yeni ve heyecan verici şekillerde dahil oluyor” dedi. Bu duyuru futbol severleri ve  taraftarlarını heyecanlandırdı. FIFA‘nın çıkaracağı NFT koleksiyonun dört gözle bekliyoruz. Daha fazlası için Coinmuhendisi.com adresini takip etmeyi unutmayın !


	
	

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir