Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.410
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.410
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Fidelity’nin Ethereum ETF Başvurusu Ertelendi!

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Fidelity’nin Ethereum spotu teklifiyle ilgili karar vermek için son tarihini erteledi.

SEC, “Komisyon, önerilen kural değişikliğini ve burada ortaya çıkan sorunları değerlendirmek için yeterli zamana sahip olması amacıyla, önerilen kural değişikliği üzerinde harekete geçmek için daha uzun bir süre belirlemeyi uygun buluyor.” Dedi.

Fidelity’nin, Kasım ayında Ethereum Fonu için başvurduğunu ve teklifinde, hakimlerin SEC’in vadeli işlemlere dayalı ürünlere izin verirken neden spot kripto ETF’lerini reddetmesi gerektiğine dair tutarlı bir neden bulamadığını söylediği bir mahkeme kararına dikkat çekildi.

SEC’in böylelikle artık onaylama, onaylamama veya dava başlatma kararı vermek için daha fazla zamanı olacak.

Seyffart, X’teki bir gönderisinde “Fidelity, Ethereum ETF şu anda ertelendi. Tamamen bekleniyor. Benim görüşüme göre gerçekten önemli olan tarihler Mayıs sonu” diye yazdı.

SEC geçtiğimiz hafta 11 spot Bitcoin ETF’sinin ticarete başlamasına izin verdi ve sektörde bazı kişilerin bir sonraki spot Ethereum ETF’sinin olup olmadığını merak etmelerine yol açtı.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Fidelity, birkaç ay öncesine kadar Ethereum ETF yarışında diğer dev BlackRock’a katıldı. Bu firmaların spot ürünlere başvurmasından bir ay önce Ethereum vadeli işlem ETF’leri yayına girdi.

Volatility Shares’in kurucu ortağı Stuart Barton geçen hafta şöyle dedi: “Vadeli vadeli ETF’lerin listelenmesine izin vermeleri, Bitcoin hakkında düşündükleri gibi Ether hakkında da düşündüklerini söylemek için yeterli ve bundan muhtemelen bunun bir menkul kıymet olmadığını düşündüklerini ve düzenleme yapmayacaklarını anlayabilirsiniz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir