Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.192
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.192
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Fetch.ai, Web3 ve Yapay Zeka TeknolojisiNİN Gelişimi İçin Bosch ile Ortaklık kurdu !

Fetch.ai

Yapay zeka odaklı kripto protokolü Fetch.ai  elektronik devi Bosch ortaklık kurdu.

Fetch.ai Vakfı’nın Başkanı Peter Busch, kurulan partnerliğe ilişkin yaptığı değerlendirmede;

 “Endüstriyel mühendislik ve mobilite çözümlerinde dünya çapında liderlerden biri olan Bosch, emniyet/güvenlik, gizlilik ve veri sahipliği konularında her zamankinden daha bağlantılı ekosistemlerin getirdiği zorluklarla başa çıkabilmek için daha akıllı teknolojilere ve yönetişime büyük ihtiyaç olduğunu görmektedir. Yıkıcı Web3Yapay Zeka ve Açık Kaynak teknolojilerini klasik mühendislik şirketlerinin kanıtlanmış dünya standartlarındaki donanım ve yazılım yetenekleriyle birleştiren bu kuruluş, doğru zamanda yapılmış mükemmel bir girişimdir. Yeni ortaklar katıldıkça bu daha da heyecan verici hale gelecek.” dedi.

Fetch.ai CEO’su ve Kurucusu Humayun Sheikh ise kurulan partnerliğe ilişkin şunları söyledi:

Bu, Fetch.ai’nin yolculuğunda heyecan verici bir aşama çünkü Web3 teknoloji ürünlerimizin Bosch gibi ortaklarla gerçek dünya endüstri uygulamalarını mümkün kıldığını göreceğiz. Bosch ayrıca Web3’ün sektörde benimsenmesini hızlandırmamıza yardımcı olacak ve diğer sektör oyuncularını da bu yolculukta bize katılmaya teşvik edecek. Daha fazla endüstri uygulaması, Fetch.ai ekosistemindeki mevcut teknoloji girişimcileri için de yeni iş fırsatları getirecek.

Bosch turns to Fetch.ai's Collective Learning network for 'AIoT' trials

 

Vakfın amacı , üyelerin katıldığı teknik uygulamaları geliştirmek ve yeni katılımcıların katkılarını teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

CoinGecko verilerine göre, Fetch.ai’nin token’ı son 24 saatte %12 artarak yaklaşık 5 sente ulaştı. Fetch.ai, ek yorum taleplerine hemen yanıt vermedi.

Fetch.ai, yapay zeka ve blok zinciri teknolojisi aracılığıyla merkezsizleştirme yoluyla, operasyonel verileri izlemek ve yalnızca verimliliği artırmakla kalmayıp aynı zamanda yetersiz kullanılan varlıklardan da yararlanabilen tahmine dayalı işlevler oluşturmak için yukarıdaki sistemlerin tümünü birbirine bağlayan süper akıllı bir altyapı geliştiriyor.

Fetch.AI projesi hakkında daha detaylı bilgi için blog sitemizde bulunan ilgili makalemizi inceleyebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir