Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.366
% 0.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.366
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Brave Browser ile Nasıl Pasif Gelir Elde Edilir?

Zaten bir tarayıcı kullanıyorsunuz, neden ondan da kripto para kazanmayasınız? İşte Brave tarayıcı ile bunu nasıl yapabileceğiniz.

Brave’i Nereden İndirebilirim?

Neden Brave  Kullanmalıyız?

Brave tarayıcısını kullanmanın bazı avantajları şunlardır:

  • Hızlı Tarama: Herhangi bir reklam ve açılır pencere olmadan, sayfa yükleme süresi hızlanarak kullanıcılara daha hızlı bir tarama deneyimi sunar.
  • Reklam Blokları: Brave reklamsızdır ve kullanıcıların ekranlarında reklamlar olmadan sorunsuz bir şekilde gezinmelerine olanak tanır.
  • Yüksek Gizlilik: Brave, herhangi bir göz atma ve kişisel bilgi toplamaz ve saklamaz, böylece gizliliğinizi korur .
  • Para Kazanın: Ödüller için reklamları görmeyi ve ödeme almayı seçebilirsiniz. Başkalarını yönlendirerek de kazanabilirsiniz.
  • Daha Güvenli: Brave, HTTP’li siteleri güvenli HTTPS’ye otomatik olarak yükseltir.
  • Tamamen Ücretsiz: Brave tarayıcısı tamamen ücretsizdir ve onu herkes kullanabilir.
  • iOS’ta Oynatma Listeleri Oluşturun : Brave tarayıcı, iOS’ta en sevdiğiniz müzik ve videolardan oynatma listeleri oluşturmak için kullanılabilir.

 

Brave Ödül Reklamları

Brave Reklamları etkinleştirdikten sonra, her saat başı Cesur ödüller kazanıyorsunuz.

                                                                                  Aylık Brave Ödül kazançları
                                                                     Brave Reklam ayarları
Saatte gösterilen maksimum Brave reklam sayısını değiştirme

 

Brave Ödüller Nasıl Kazanılır?

Herhangi bir kripto para birimi gibi, BAT da fiyatta dalgalanabilir. Haziran 2017’de Brave ödül jetonu piyasaya sürüldüğünde, bir BAT değeri yaklaşık 0,16 dolardı. Para birimi, 2021 kışında tüm zamanların en yüksek seviyelerini gördü ve neredeyse 1,80 dolara ulaştı.

O zamandan beri, belirtecin değeri dalgalandı ve şu anda yaklaşık 0.60 $’dan işlem görüyor ve yaklaşık 1.5 milyar BAT dünya çapında dolaşımda ve toplam piyasa değeri 880 milyon $’ın üzerinde.

Brave tarayıcısını kullanırken ödül kazanmanın dört yolu vardır ve bunların hepsini muhtemelen yine de yaparsınız!

1. Reklamları İzleyerek BAT Kazanın

Brave tarayıcısını indirdikten sonra Brave Ads’i açın. Reklam izlemek ve internette gezinmek için BAT kazanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayarınızda Brave tarayıcısını açın ve ekranın sağ üst köşesindeki BAT Üçgen Logosuna tıklayın.

Brave Ödüller ve Reklamları açın . Şimdi Ödül Ayarları’na tıklayın . Reklamlar altında , geçiş anahtarının hemen yanındaki ayarlar düğmesini tıklayın.

Saatte bir ile on reklam arasında sıfır reklam (sıfır ödül için) seçebilirsiniz, saat başına maksimum reklam sayısını seçin. Reklam ayarlarınıza göre anlık bildirim reklamları alacaksınız. Brave’in durumunuzu otomatik olarak algılamasına, kendi durumunuzu manuel olarak seçmesine veya farklı bir durum seçmesine izin vermek için Eyalet düzeyinde reklam hedeflemeyi de seçebilirsiniz.

Not : Reklam içeriğini gösteren yeni bir sekme açan açılır pencereye tıklamayı tercih edebilirsiniz. Bir reklam için bildirim görmek bile BAT kazanmanıza yardımcı olur.

2. Brave’i Yükleyerek BAT Kazanın

Yeni kullanıcılar, yalnızca tarayıcıyı yükleyip 30 gün boyunca kullanarak 5 ABD doları değerinde BAT kazanabilir. Ayrıca, her ay 25-40 BAT değerinde rastgele hibeler de alabilirsiniz. Bu, tarayıcıda bir miktar kripto kazanmanın açık ara en kolay yoludur.

3. İçerik Oluşturucu Olarak Brave Ödüller Kazanın

Bir podcast yayıncısı, müzik grubu, blog yazarı veya YouTuber iseniz içerik oluşturucular için Cesur Ödül Programına katılabilirsiniz. Bu program, kullanıcıların herhangi bir siteye doğrudan BAT ipuçları göndermesini sağlar. Takipçileriniz otomatik olarak bağış yapabilir ve web sitenizi veya kanalınızı desteklemek için aylık bir program belirleyebilir. Bu, elinizden gelenin en iyisini yapmak ve işiniz için para kazanmak için mükemmel bir yöntemdir.

Kazanmaya başlamak için öncelikle sitenizi Brave Rewards’a eklemelisiniz . Brave Creator’a giderek bir kanal ekleyebilirsiniz .

Kaydolduktan sonra, kullanıcılar bir kanal eklemek için + düğmesini tıklayarak web sitelerini veya kanallarını ekleyebilirler. Site doğrulandıktan sonra, diğer Brave kullanıcılarından BAT bağışları almaya başlayabilirsiniz.

4. 7,5 Dolara Kadar Değerinde BAT Kazanın

Yeni bir kullanıcı Brave Creator’a kaydolduğunda, kendisine ayrıca bir yönlendirme bağlantısı sağlanır. Arkadaşlarınızı Brave’i indirmeye davet etmek için bu bağlantıyı kullanarak 1 ila 7,5 ABD Doları değerinde BAT kazanabilirsiniz. Bu miktar ülkenize bağlıdır, ancak sağladığınız her referans için uygundur.

Bir Brave tavsiye bağlantısı almak için Brave’i indirin ve yaratıcı olun. Doğrulanmış bir içerik oluşturucu olarak, İçerik Oluşturucu kontrol panelinde bir tavsiye bağlantısı alacaksınız .

Tek yapmanız gereken bağlantıyı kopyalamak ve takipçilerinizle paylaşmaya başlamak. Kısa bir süre sonra, BAT ödüllerini doğrudan Uphold cüzdanınızda alacaksınız. Bunları geri çekebilir veya hatta Bitcoin’e dönüştürebilirsiniz.

BAT Token Nasıl Çekilir?

BAT’ınızı dijital tutmak istiyorsanız, Brave’in yerel tarayıcı cüzdanını ayarlayabilir veya MetaMask gibi başka bir tarayıcı cüzdanını bağlayabilirsiniz. Bu, Brave ödül belirteçlerini para birimi olarak kullanmanıza veya diğer para birimleriyle değiştirmenize olanak tanır, ancak BAT ve diğer para birimlerini Brave cüzdanınızdan çekmenize izin vermez.

BAT’ı çekmek istiyorsanız, bir Uphold veya Gemini kripto cüzdanına kaydolmanız gerekir. Bir Uphold veya Gemini kripto cüzdanınız yoksa, Brave içinden bir tane oluşturabilirsiniz. Buradan, BAT’ı Bitcoin veya diğer kripto para birimleri ile değiştirebilirsiniz. Banka hesabınıza yatırmak için USD veya EUR gibi yerel para birimlerine bile dönüştürebilirsiniz.

BAT’ınızı nakde çevirmek isterseniz, banka hesabı ayrıntılarınızı eklemelisiniz. BAT’ı Brave cüzdanından çekmek için Ödül Ayarlarına gidin . Para Çek’e tıkladığınızda , Destekleme veya Gemini hesabınıza yönlendirileceksiniz. Bu hesabı BAT ile diğer kripto para birimlerini transfer etmek, çekmek veya takas etmek için kullanabilirsiniz.

Tüm bunlar çok fazla iş gibi geliyorsa, BAT’ınızla başka bir cüzdan bağlamadan bazı sınırlı işlemler yapabilirsiniz. Örneğin, yaratıcılara bahşiş verme, Brave ödül jetonlarını dönüştürmeden veya geri çekmeden yapılabilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir