Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.956
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.956
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Brave Tarayıcısı Yerleşik Kripto Cüzdanını Başlattı

Brave tarayıcısı, Salı günü gelen güncelleme ile birlikte yerleşik bir kripto cüzdanına sahip oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Önde gelen tarayıcılardan Brave, son güncelleme ile yerleşik bir kripto varlık cüzdanına sahip oldu. Tarayıcı yıllardır MetaMask gibi üçüncü taraf cüzdan uzantıları ile çalışıyordu ve şimdi kendi yerleşik cüzdanını çıkarak önemli bir adım atmış oldu.

Brave Wallet adlı ürün, Wyre aracılığıyla token satın alınmasına izin veriyor, portföy performansını izliyor ve çok çeşitli tokenları swaplemeye ve NFT’leri saklamaya olanak tanıyor. Cüzdan ise self custody özellikli, diğer bir deyişle kullanıcılar kendi özel anahtarlarını elinde tutuyor. Brave ayrıca tüm Ethereum Virtual Machine uyumlu tokenları desteklediğini de ekledi.

Brave Software, Inc. kripto varlıklar ile ilgilenen bir şirket. Yeni piyasaya sürdüğü yerleşik kripto cüzdanının yanı sıra anasayfası dört kripto varlık platformuna bağlanıyor ve BAT token ödül programı ile dijital reklam gelirinin bir kısmını kullanıcılarla paylaşıyor. Tarayıcının aylık 42 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor. Brave ayrıca 2022’nin başlarında Solana desteği eklemeyi planlıyor. Cüzdan şimdilik Binance Smart Chain, Avalanche ve diğerleri gibi EVM uyumlu zincirlerle entegre durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir