Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.682
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.682
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Etherscan, Solscan’i Satın Aldı!

Etherscan rakibi Solscan'i satın aldı.

Blockhain veri takipçisi Etherscan, rakibi Solscan‘i resmen satın aldığını duyurdu.

Ethereum(ETH) yatırımcılarının sık kullandığı blockchain veri takipçisi Etherscan, 3 Ocak 2024 tarihinde yaptığı açıklamada en büyük rakiplerinden olan ve Solana ekosistemi için benzer hizmetleri veren Solscan’i satın aldığını duyurdu.

Etherscan, Solscan'i satın aldı.Etherscan bu hamlenin veri hizmetlerini birden fazla ağ üzerinde genişletme çalışmalarını sürdüren bir işbirliği olduğunu açıkladı.

Etherscan; “Solscan’in dünyanın önde gelen blok araştırmacısı Etherscan tarafından alındığını duyurmaktan onur duyuyoruz. Solana ekosistemine daha büyük katkılar için bir basamak olacak blockchain araştırma dünyasında çok önemli bir adım.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Kurulduğu günden beri 3 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Solscan, sıradaki hedeflerininse Solana ekosisteminde sürekli mükemmellik, ek özelliklerinin entegrasyonu ve gelişmiş bir kullanıcı deneyimi olduklarına değindi.

Etherscan CEO’su ve kurucusu Matthew Tan, Solscan’i bünyelerine almalarının ardından şu ifadelerde bulundu: “Solscan ekibi yıllardır ayrıntılı bilgi ve analizler sunarak uzmanlığını ispatladı. Blockchain verilerinin erişilebilir ve kullanıcı dostu haline gelmesi konusundaki uzmanlıkları aynı zamanda Etherscan’in misyonu ile de mükemmel şekilde örtüşüyor.”


İlginizi çekebilir: Michael Saylor Hisse Satışlarına Başladı!


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir