Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.888
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.888
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Michael Saylor Hisse Satışlarına Başladı!

Michael Saylor

MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor, ABD Menkul kıymetler ve Borsa Komisyonu(SEC)’na yaptığı başvuruda 216 milyon dolar değerindeki şirket hisselerini satma talebinde bulundu.

En büyük kurumsal Bitcoin(BTC) yatırımcılarından birisi olan ABD merkezli yazılım şirketi MicroStrategy’nin yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, kendisine ilk kez 2014 yılında verilmeye başlanan ödül hisselerini satacağına dair ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na düzenleyici başvuruda bulundu. Belge, 2014 yılında verilen ve Nisan ayında süresinin dolacağı 310.000 adet hisse senedini içeriyor.

Saylor, MicroStrategy’nin üçüncü çeyrek bilanço açıklaması sırasında, minimum fiyata bağlı olarak Nisan ayının sonuna kadar işlem günü başına 5.000 adet hisse satmayı planladığını açıklamıştı.

2024, Bitcoin’in Yılı!

Bitcoin(BTC)‘in değerleneceğini ve önemini içeren paylaşımlarda bulunan Saylor, bu hamlesi ile birlikte kişisel hesabına Bitcoin alımı yapabileceğini belirtti. Saylor, yaptığı hisse satışlarına rağmen şirketteki hisse oranının hala çok yüksek olduğunun bilgisini de açıkladı.


İlginizi çekebilir: Coinbase ve MicroStrategy Hisseleri Yükselişe Geçti!


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için buraya tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir