Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.874
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.874
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ethereum’da Fiyat Nereye Kadar Düşebilir?

Kripto para piyasası yükselişinin ardından bir düzeltme dönemine girdi. Düzeltme yaşanmasıyla birlikte Bitcoin 63 bin seviyesine düşerken, Ethereum ise 3260 dolara kadar geriledi. Etherum’daki düşüş nereye kadar sürebilir? Hangi seviyeleri takip etmeliyiz?

Ethereum Fiyat Analizi:

CoinMarketCap’in verilerine göre Ethereum son bir haftada yüzde 20’ye yakın düşüş yaşadı. Bununla birlikte son 24 saatte ise yüzde 10’a yakın düşüş yaşadı. Ethereum bu düşüşlerle birlikte fiyat 3260 dolara kadar geldi.

Ethereum’un şu anki görünümüne baktığımız zaman 3200 seviyesinden tepki aldığını görüyoruz. Bununla birlikte Ethereum’daki satıcılı görünümün değişmesi için ilk aşması gereken direnç 3500 dolar bandı. Bu seviyeye yükseliş yapmadan olumlu görünümün devam edeceğini söylemek güç. Bununla birlikte Ethereum eğer düşüşe devam ederse bizi bekleyen bir sonraki destek seviyesi ise 3000 dolar bölgesi.

Bitcoin başta olmak üzere kripto paralarda düşüşler yaşanmaya devam ediyor. Piyasadaki bu düzeltme dönemi süresince yatırımcılar odaklarını başka bölgelere kaydırıyorlar. Bunlardan biri olan Solana tabanlı memecoin’ler ise yatırımcılarda ilgi toplamasına karşın birçok temel sorunu da barındrımakta.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir