Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.997
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.997
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ethereum, Güncellemenin Ardından Düşüşe Geçti!

Ethereum, güncellemenin ardından düşüşe geçti.

Ethereum (ETH) fiyatı, güncellemenin ardından düşüşe geçti. Ethereum arzıysa 2022 yılının Ağustos ayından bu yana en düşük seviyesine geriledi.

Ethereum‘un son güncellemesi olan Dencun, 13 Mart’ta gerçekleştirildi. Güncelleme, ağın kullanımını daha hızlı ve ucuz hale getirmeyi amaçlıyor.

Dencun güncellemesinin ardından Ethereum, geçmişte gerçekleşen güncellemelerin ardından olduğu gibi düşüşe geçti. Ethereum ETF ve Dencun yükseltmesi öncesi yaklaşık yüzde 90’lik bir yükseliş yaparak 2021 yılının Aralık ayından bu yana ilk kez 4.000$ seviyesini aşmayı başardı.

Güncellemenin gerçekleşmesiyle birlikte, Çarşamba günü, Ethereum düşüşe geçti. Güncellemenin ardından fiyat, yaklaşık yüzde 15’lik düşüşle 3.400$ seviyelerine kadar geriledi.

Toplam Ethereum arzı,  Merge yükseltmesinden hemen önce, 2022 yılının Ağustos ayından bu yana en düşük seviyesine geriledi ve arz 2023 yılının Mayıs ayından bu yana en hızlı düşüşü yaşadı.

CryptoQuant Araştırma Müdürü Julio Moreno yaptığı açıklamada, Ethereum ağındaki yoğun aktivitenin yüksek işlem ücretlerine ve dolayısıyla daha fazla yakılan ücrete neden olduğunu bunun da toplam arzın azalmasına neden olduğunu belirtti.

Dencun güncellemesinin ardından Ethereum fiyatı geriledi


İlginizi Çekebilir: Bitcoin Yarılanmasına Sadece 33 Gün Kaldı! Blok Ödülü Yarıya İniyor   


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir