Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.800
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.800
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ethereum Vakfı Cüzdanından Haraket!

Ethereum Vakfı Cüzdanından Haraket! Ethereum Vakfı, son günlerde yaptığı bir dizi transferle nakit akışlarını artırmak için harekete geçtiğini gösterdi. Vakıf, 4 gün önce 2 milyon dolar ve bir ay önce 3 milyon dolar değerinde ETH‘yi vakıf dışına transfer etmişti. Bu transferlere ek olarak, vakıf 2.36 milyon dolar değerinde 1.200 ETH‘yi Grant Provider cüzdanına ve 148.000 dolar değerinde 75 ETH‘yi kısa adresli bir cüzdana aktardı.

Bu transferlerin nedeni henüz net olarak bilinmiyor. Ancak, vakfın Ethereum ağını geliştirmek için ihtiyaç duyduğu kaynakları elde etmek için harekete geçtiği düşünülüyor. Bu, Ethereum ağının genişlemesi ve büyümesi için önemli bir adım olarak görülebilir.

Ethereum Vakfı, Ethereum ağı için uygulamalar ve programlar geliştiriyor. Ancak, resmi bir kuruluş ya da zincirde neler olduğunu kontrol eden merkezi bir grup değil. Bununla birlikte, halen çok etkili olmaya devam ediyor ve token fiyatlarını ya da Ethereum‘un yatırımcılar veya geliştiriciler arasındaki genel görünümünü etkileyebiliyor.

Dikkatinizi çekebilir: CoinMuhendisi CEO’su Hacklandi!

Vakıf, sahip olduğu 618 milyon dolar değerin ETH ile Ethereum ağının en büyük sahibi konumunda. Bu, vakfın Ethereum ağını geliştirmek için ihtiyaç duyduğu kaynakları elde etmesine olanak tanıyor.

Vakıf, nakit akışlarını artırmak için yaptığı bu transferler ile Ethereum ağının geleceği için önemli bir adım atmış oldu. Bu adım, Ethereum ağının genişlemesi ve büyümesi için önemli bir destek sağlayacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir