Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.415
% 4.64
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.415
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ethereum Kullanıcıları Doğrulayıcılarını Stake Edebilecek

MetaMask, Ethereum kullanıcılarının bir ücret karşılığında kendi doğrulayıcı düğümlerini çalıştırmalarına olanak tanıyan yeni bir staking hizmetini kullanıma sundu.

Perşembe günü kripto cüzdan sağlayıcısı, MetaMask Portföyü aracılığıyla doğrulayıcı staking’i tanıttı.

MetaMask, 32 Ether yatıran stakerlar adına doğrulama düğümünü çalıştıracak. Mevcut Ethereum fiyatlarında bu, kabaca 78.752 dolara denk geliyor.

Metamask herhangi bir havuzlama veya donanım gerekmediğini belirterek şunları belirtti: “Düğümünüzü güvenli bir şekilde çalıştırıyoruz, staking ödüllerinizi düzene koyarken kesinti ve kesinti risklerini azaltıyoruz.” Dedi.

Yeni hizmet, yeni başlayanlar veya merkezi olmayanlar için cazip olabilir; çünkü MetaMask yoluyla staking, Lido gibi büyük likit staking sağlayıcılarının merkezileşme endişelerini çözebilir.

Ayrıca kişisel bir Ethereum düğümünü çalıştırmak için donanım satın alma zorunluluğunu da ortadan kaldırır ve internet kesintileri nedeniyle kesintiye uğrama olasılığını da ortadan kaldırır.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Hizmeti yöneten Consensys, “33.000’den fazla doğrulayıcıda 2 milyar dolardan fazla değere sahip ETH’yi yönetmesine rağmen iki yılı aşkın süredir hiçbir ceza almadı” dedi.

MetaMask aracılığıyla staking şu anda yılda %3,8 getiri sağlıyor fakat platform aynı zamanda doğrulayıcı ödüllerinden %10 komisyon alıyor.

Kripto portföy takipçisi Rotkiapp Kurucusu Lefteris Karapetsas, yeni hizmetin “İlginç bir fikir olduğunu ancak %10’luk bir ücretin onu mevcut diğer seçeneklerle karşılaştırma zahmetine giren herhangi bir kullanıcı için tamamen çekici olmayan bir seçenek haline getirdiğini” söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir