Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.321
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.321
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

ARK Invest CEO’sundan Bitcoin Açıklaması!

ark invest

ARK Invest CEO’su Cathie Wood, finansal yatırımcılara değerli metaller yerine kriptoyu tercih etmeleri konusunda görüşlerini paylaştı. Wood, Bitcoin’in geleceği hakkında iyimser olduğunu belirtti ve bir Bitcoin’in bir gün 1 milyon dolar değerine ulaşabileceğine inandığını ancak bu durumun yakın bir gelecekte gerçekleşmeyeceğini ifade etti.

Wood, yapay zeka (AI) alanından faiz oranlarına kadar birçok konuya odaklandığı bir röportajda, Bitcoin’in altın gibi trilyon dolarlık bir varlık olabileceğine inandıklarını açıkladı. Ancak Wood, bu karşılaştırmanın sadece değerle ilgili olmadığını vurgulayarak, Bitcoin’in aynı zamanda geleneksel para birimlerine karşı merkezi olmayan, özel bir alternatif olarak rol oynayabileceğini belirtti.

ARK Invest

Bitcoin’in madeni para başına 1 milyon dolar değerine ulaşabilmesi için Wood, Bitcoin’in gelişmekte olan piyasalarda bireyler ve kurumlar için bir güvenlik önlemi olarak önemli bir rol oynadığını ve geniş bir uygulanabilirliğe sahip olduğunu söyledi. Wood’a göre, Bitcoin finansta yeni bir dönemi temsil ediyor ve küresel, dijital ve merkezi olmayan bir para sistemi olarak öne çıkıyor.

Cathie Wood, sonuçlarının Bitcoin’in kıtlığına, güvenliğine ve finansal toplulukta giderek artan kabulüne dayandığını belirtti. Ona göre, Bitcoin, özellikle ABD altın penceresinin 1971’de kapatılmasının ardından finans dünyasında önemli bir değişimi temsil ediyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir