Kriptolar:
30253
Bitcoin:
$66.595
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%54.0
% 0.46
Piyasa Değeri:
$2.41 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.595
BTC Dominasyonu:
% 54.0
Piyasa Değeri:
$2.41 T

Ethereum ETF İhraççılarına Bu Sabah Son Tarih Olarak Verildi!

Ethereum ETF İhraççılarına Bu Sabah Son Tarih Olarak Verildi!

Kaynaklara göre, Ethereum ETF ihraççılarına, son olarak 19b-4 formlarını güncellemeleri için için bu sabaha kadar süre verildi. Bugün 19b-4 formlarının onaylanabileceği ancak S-1 formlarının muhtemelen birkaç hafta boyunca geçerli olmayacağı söyleniyor. Bu durum S-1 geçerli olana kadar ticaretleri geciktirebilir.


İlginizi Çekebilir: ABD Başkanlık Seçimleri ve Kripto Sektörü


Bir kaynağa göre dün, ihraççılara 19b-4 formunun değiştirilip teslim edilmesi için sabaha kadar sürenin olduğu söylendi. Farklı bir kaynağa göre başka bir ihraççının daha erken zamanda bir son teslim tarihi olduğu söylendi. Bir ihraççı kaynağına göre ise, geçmiş SEC uygulamalarına dayanarak, bugün piyasa kapanışından sonra bir veya daha fazla başvurunun onaylanmasını beklediklerini ifade etti.

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas’ın tahminleriyle uyumlu olarak, SEC’in saat 16:00 UTC civarında bir karar vereceği tahmin ediliyor. Bu tahminin arkasındaki sebep, VanEck Ethereum ETF başvurusunun son tarihinin bugün olmasıdır ve bu durumda SEC’in tüm ETF’leri aynı anda onaylamayı tercih ederse bugüne kadar süresinin olduğu anlamına gelir.

Ethereum ETF’leri Haftalarca İşleme Başlamayabilir!

Bitcoin ETF’leri onaylandığında S-1 kayıt beyanlarını önceden hazırlandı ve borsalara sıraya konularak ticaretlere başlamaya hazır hale getirildi. Bu durum S-1’lerin çok fazla çalışmaya ihtiyacı olduğunu ve borsalara alım satım işlemlerine hazırlanmak için görüşmelerin henüz başlamadığı söylendi.

Bir kaynağa göre S-1 formlarının hazır olması için potansiyel ihraççıların SEC ile birden fazla görüşme yapması gerekebileceğini öngörüyor. Bu sürecin haftalar sürebileceğini ve sonucun SEC’in ne kadar duyarlı olacağına bağlı olduğunu ifade etti. 19b-4 formları onaylanırsa ve S-1’ler yürürlüğe girerse Ethereum ETF’leri işlem görmeye başlayabilir.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir