Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.929
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.929
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Eski LedgerPrime’ın Çalışanları Hedge Fonu Kuruyor

Kripto ticaret firması LedgerPrime’ın eski çalışanları, likit tokenlara odaklanacak yeni bir hedge fonu başlattı.

Christened Split Capital fonu, Nai Boonkongkird ile birlikte LedgerPrime eski çalışanları Zaheer Ebtikar ve Michael Churchouse tarafından kuruldu. LedgerPrime’ın eski baş yatırım sorumlusu Shiliang Tang ise danışman olarak görev yapacak.

Ebtikar Cuma günü X’te yaptığı açıklamada. “Uzun zaman oldu ama likit dijital varlık fonu Split Capital’in resmi lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyorum.” “Bölünmüş Sermaye, bir kavram olarak yıllardır aklımdaydı ve sonunda meyvelerini verdiğini görmek bir hayaldi.”

Yeni fonun başlıca destekçileri arasında Novi Loren, UTXO Management ve CMS Holdings’in kurucu ortağı Dan Matuszewski yer alıyor. Split Capital, düzenleyici kısıtlamaları gerekçe göstererek fonun ne kadar büyük olduğunu söylemiyor.

Fortune ise bu haberi ilk olarak Cuma günü erken saatlerde bildirdi.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Uzun Görüş Sahipliği

Ebtikar’a göre Split Capital’in yatırım stratejisi, kriptoda aktif olan birçok risk sermayesi şirketi arasında ortak bir strateji olan dijital varlıklar likit hale gelir gelmez elden çıkarmak yerine, token yatırımlarına daha uzun bir bakış açısı getirmeyi içerecek. Yeni fon, Split Capital’in uzun vadede yatırım yapma isteği olan yatırımcılara yönelik olduğunu söyledi.

Ebtikar, Split Capital’in hangi token türlerine odaklanabileceğine bir örnek olarak kendisinin ve ekibinin Aralık 2022’de Solana, Lido ve Synapse’yi satın almayı önerdiklerinde yaptıkları bir tavsiyeye dikkat çekti.

Batan kripto borsası FTX, 2021 yılında LedgerPrime’ı satın aldı. LinkedIn profiline göre Ebtikar, Eylül 2023’te ayrılmadan önce bir yıl boyunca portföy yöneticisi olarak çalıştı. Churchouse ayrıca Nickel Digital Asset Management’ta DeFi yatırım ekibinde çalışıyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir