Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.088
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.088
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

El Salvador Amerika Kıtasının Singapur’u Olabilir!

El Salvador Amerika Kıtasının Singapur'u Olabilir!

Bitcoin dostu olarak bilinen El Salvador çok yakında Asya kıtasının Singapur’u gibi Amerika kıtasının finans merkezi olabilir.

Yatırım yönetimi şirketi VanEck’in strateji danışmanı Gabor Gurbacs’a göre, El Salvador, Singapur’un izinden giderek Amerika kıtasında bir finans merkezi haline gelebilir. Gurbacs, El Salvador’un Amerika kıtasının Singapur’u olma potansiyeline sahip olduğunu belirterek, bu ülkenin yeni sermaye yatırımları ve göçle ekonomik büyüme konusunda öncü bir rol üstlenebileceğini vurguladı.

Dikkatinizi Çekebilir: Ripple ve XRP Topluluğu, SEC Yöneticisine Karşı Muhalefette!

El Salvador’un ekonomik yükselişi, ülkenin lideri Nayib Bukele’nin göreve gelmesiyle daha belirgin hale geldi. Bukele’nin liderliğinde, El Salvador’un devlet tahvilleri bu yıl diğer gelişmekte olan piyasalara göre %70 gibi etkileyici bir getiri sağladı.

Ülke, Bitcoin’i yasal ödeme aracı ilan etmesi ve Chivo Wallet gibi inovasyonlarla kripto dünyasında dikkat çekiyor. Ayrıca, Bitcoin madenciliği girişimi Volcano Energy ve kitabın yazarı Dr. Saifedean Ammous’un Ulusal Bitcoin Ofisi’ne atanması gibi adımlarla kripto ekosistemine güçlü bir adım attı.

Gelişen ekonomisi, yatırımcı dostu politikaları ve teknoloji üzerindeki vergileri kaldırma hamleleriyle El Salvador’un gelecekteki finansal başarısının önemli bir belirleyici olacağı düşünülüyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir