Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.409
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.409
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

EDCON Montenegro için Hazır Olun: Konuşmacılar ve Tüm Gündem Açıklandı

EDCON Vitalik Buterin

Ethereum Geliştirme Konferansı (EDCON), 2023 etkinliği için tam konuşmacı listesini ve gündemini yayınladı. Karadağ’ın Podgorica kentinde gerçekleştirilmesi planlanan EDCON 2023, 19 Mayıs’ta Süper Demo günüyle başlayacak ve ardından 20-22 Mayıs tarihleri arasında ana konferansla devam edecek. Ana konferansta, diğer önemli konuların yanı sıra ZK ve gizlilik, merkezi olmayan yönetişim, katman 2 çözümleri ve kamu malları gibi çeşitli konuları kapsayan çok çeşitli açılış konuşmaları ve panel tartışmaları yer alacak.

Ethereum’un kurucu ortağı, “Ethereum’un Mevcut Durumu” hakkındaki görüşlerini paylaşacak. Diğer seçkin konuşmacılar arasında Tim Beiko (Ethereum Vakfı), Skylar Weaver (Ethereum Vakfı), Barry Whitehat (Ethereum Vakfı), Cy Li (Ethereum De Üniversitesi Direktörü), Eli Ben-Sasson (StarkWare kurucu ortağı), Sergey Nazarov (Chainlink kurucu ortağı) ve Scott Moore (Gitcoin kurucu ortağı) gibi birçok önemli profesyonel yer alıyor.

Etkinlik, 23 Mayıs’ta atölye çalışmaları, eğitim panelleri ve açık hava eğlence etkinliklerinin yer alacağı bir topluluk etkinlik günü ile sona erecek.

De University of Ethereum Direktörü Cy Li şunları söyledi: “EDCON’un ortak organizatörü olarak, EDCON’un 2023’te Avrupa’ya geri döneceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Kendimizi Blockchain endüstrisinde ilerleme sağlamaya ve küresel Ethereum topluluğunun projelerini sergilemeye adadık. Karadağ’daki EDCON, Ethereum ekosistemini ilerletmek için bir araya gelen bir topluluğun tüm eğlence ve heyecanıyla yılın en önemli etkinliği olmayı vaat ediyor.”

EDCON 2023 hakkında daha fazla bilgi ve bilet satın almak için lütfen adresini ziyaret edin veya contact@edcon.io adresinden konferans organizatörleriyle iletişime geçin.

EDCON Hakkında

Linktime, De University of Ethereum ve ETHPlanet tarafından düzenlenen EDCON, 2017’den bu yana 10.000’den fazla katılımcı, 2000’den fazla geliştirici, 300’den fazla konuşmacı, 450’den fazla proje, 400’den fazla destekçi ve 300 binden fazla çevrimiçi görüntüleme çeken, kâr amacı gütmeyen yıllık bir küresel Ethereum konferansıdır. EDCON temel olarak Ethereum ekosistemine hizmet etmeye, dünya çapındaki Ethereum topluluklarının iletişimini ve etkileşimini artırmaya kendini adamıştır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version