Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.556
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.556
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Uzmanlar PEPE Coin Hakkında Endişeli!

PEPE

Popüler memecoin’lerden biri olan PEPE hakkında kripto sektörü uzmanlarının endişeleri sürüyor.

Son zamanlarda piyasaya sürülen Pepe (PEPE) adlı meme tabanlı kripto para birimi, birçok yatırımcının ilgisini çekmeyi başardı. Ancak, bazı kripto uzmanları, Pepe’nin bir dolandırıcılık olduğunu düşünüyor.

Chris Blec, DeFi Watch kurucusu olarak, Pepe gibi dolandırıcılıkların büyük para, güçlü insanlar ve dikkatli planlama sayesinde ortaya çıktığını iddia ediyor. Blec, Pepe’nin perakende yatırımcılarının bir oyunun piyonu olduğunu belirtiyor.

Dizer Capital’in kurucusu Yassin Mobarak da Pepe’yi bir aldatmaca olarak nitelendiriyor. Mobarak, Pepe tokenini kripto piyasasını daha da havaya uçurmak için tasarlanmış bir truva atı olarak adlandırıyor. Pepe gibi projelerin oyun kitabının genellikle benzer bir model izlediğini vurgulayan Mobarak, bu projelerin saf yatırımcıları çekmek için pompalandığını, sonra patlatıldığını ve kriptoyu tehlikeli olmakla suçlamak için kullanıldığını söylüyor.

Önde gelen XRP etkileyicisi ve YouTuber Digital Asset Investor ise Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun neden Pepe gibi projeleri soruşturmadığını sorguluyor. Digital Asset Investor, “Sık sık bu meme paralarından bazılarının hükümet tarafından kriptonun gölgeli tarafına odaklanmayı sürdürmek için tasarlanıp tasarlanmadığını merak ediyorum” diyor.

Bu eleştirilerin yanı sıra, Pepe’nin işlem hacmi, diğer popüler kripto para birimlerinden daha yüksek olmuştur. Ancak, bu başarı, Pepe’nin gerçek bir değeri olduğu anlamına gelmez.

Sonuç olarak, Pepe gibi meme tabanlı kripto para birimleri hala tartışmalı bir konudur. Yatırımcıların, herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadan önce dikkatli bir araştırma yapmaları önemlidir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir