Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.038
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.038
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Vitalik Buterin, EDCON 2023 Konuşmacıları Arasında Yer Alıyor

EDCON

Ethereum ve blockchain topluluklarının en büyük buluşmalarından biri EDCON 2023 etkinliğinde Vitalik Buterin konuşmacı olarak yer alıyor.

Karadağ’ın gözde şehri Podgorica, 19-23 Mayıs 2023 tarihleri arasında Ethereum ve blockchain topluluklarının en büyük buluşmalarından biri olan EDCON 2023’e ev sahipliği yapacak. Konferans içerisinde, açılış konuşmaları, teknik atölye çalışmaları ve blockchain yönetmeliği, katman 3, merkezi olmayan toplum, merkezi olmayan yönetişim, ağ devleti gibi konuları kapsayan panel tartışmaları gibi çeşitli konular yer alacak.

EDCON 2023, Ethereum topluluğunun en parlak beyinlerini bir araya getirecek ve Vitalik Buterin (Ethereum’un kurucu ortağı), Balaji Srinivasan (Ağ Devleti’nin yazarı), Scott Moore (Gitcoin’in kurucu ortağı) dahil olmak üzere birçok blockchain proje başkanı ve araştırma lideri gibi önemli isimleri ağırlayacak.

EDCON 2023

Etkinlik ayrıca Ethereum Quorum günü, Topluluk Etkinliği günü ve işbirliği ve tartışma için geniş fırsatlar sunan bir Süper Demo yarışması da sunacak.

EDCON, De University of Ethereum ve ETHPlanet tarafından düzenlenen yıllık bir küresel Ethereum konferansıdır. 2017’den bu yana düzenlenen konferans, 10.000’den fazla katılımcı, 2000’den fazla geliştirici, 300’den fazla konuşmacı, 450’den fazla proje, 400’den fazla destekçi ve 300 binden fazla çevrimiçi görüntüleme çeken, kâr amacı gütmeyen bir organizasyondur.

EDCON, Ethereum ekosistemine hizmet etmeyi, dünya çapındaki Ethereum topluluklarının iletişimini ve etkileşimini artırmayı amaçlayan bir organizasyondur.

Konferansa katılmak isteyenler, edcon.io adresinden detaylı bilgi edinebilirler. Ayrıca, sponsorluk fırsatları hakkında bilgi almak isteyenler, konferans organizatörleriyle [email protected] adresinden iletişime geçebilirler.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir