Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.659
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.659
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Pepe Token Fiyat Analizi

Bugün sizlerle Pepe (Meme) Token fiyat analizini sunuyoruz. Pepe Meme Token , popüler internet meme’i Pepe the Frog temalı bir kripto paradır. İnternetin geniş kitleler tarafından kullanılan ve paylaşılan bir meme karakteridir. Pepe token, 2016 yılında ilk olarak tanıtılmıştır ve 2017 yılında piyasaya sürülmüştür.

PEPE, 420 trilyon 690 milyarlık arzının %93’ü likidite havuzuna alınmıştır. LP tokenları yakıldı ve geri kalan %6.9’luk arz takım cüzdanında saklanır. Takım cüzdanı, pepecexwallet.eth üzerinden kolayca takip edilebilirsiniz.

Projenin detaylı bir  yol haritası mevcuttur. Bu yol haritası ile Pepe, projenin geleceği ve gelişimi hakkında kullanıcılarına ve takipçilerine  bilgiler sağlamakta.

Pepe (Meme) Token Fiyat Analizi

pepe meme token fiyat analizi

Pepe grafiğini incelediğimiz zaman Bitcoinin sert düşüşünde %76‘lık bir düşüş gösterse de yükselen trend desteğini kaybetmedi. Güçlü destek noktası ve alıcıların yoğunluktaki olan bölgesi 0.0000011$ desteğinden tekrardan bir yükeliş yaşamıştır. Yaklaşık 30 saatte %93‘lük bir yükseliş yaşadığını gördük.

Bu yükseliş hareketinde düşen eğri formyasyonumuzun olduğu bölgede satış baskısından dolayı direnci yedi ve geri çekilmiştir. Bundan dolayı trend desteği ve 0.00000154 bölgesinin destek olarak çalışacağını düşünüyoruz. Çünkü bu destekten olumlu bir tepki alıp ve düşen eğri formasyonumuzu da yukarı yönlü kırılım yaparsa. Bu kırılım sonucunda Pepe token  böylelikle yeni bir ath denemesi yapmasını bekleriz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir