Kriptolar:
29537
Bitcoin:
$65.301
% 2.59
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.09
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 0.05
Korku & Açgözlülük:
69 / 100
Bitcoin:
$ 65.301
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Dogwifhat (WIF) Fiyatı %20 Yükseldi! İşte Nedeni

Solana tabanlı meme coin Dogwifhat (WIF) fiyatı, birden fazla direnç seviyesini aşmasının ardından %20’nin üzerinde yükseldi.

Bitcoin fiyatının stabil seyretmesiyle altcoinlerin genel olarak toparlanması sırasında yaşanan bu yükseliş, Dogwifhat’ı da yukarı taşıdı. Ani fiyat artışı, %70’lik işlem hacmi artışı ile desteklendi.

Dogwifhat Birden Fazla Direnç Seviyesini Aştı

Son 24 saat içinde Dogwifhat fiyatı %20’den fazla yükselerek 24 Nisan tarihinde 3,39 Dolar ile zirve yaptı. WIF fiyatı, Çarşamba günü gerçekleşen birden fazla direnç seviyesi kırılımının ardından yükseliş yaşadı. Analistler de son 24 saat içinde olası bir direnç kırılımı olduğunu belirtti.

Bir hafta boyunca 2,8 Dolar – 3 Dolar aralığında yatay seyreden Dogwifhat (WIF), 3,1 Dolarlık direnç seviyesini aşarak yukarı yönlü kırılım gerçekleştirdi. İki haftalık yükselen üçgen formasyonu ve direnç seviyesi kırılımı, WIF fiyatında yukarı yönlü momentumu tetikledi ve muhtemelen düşen trend çizgisini de aştı. Yatırımcılar ve analistler, bu teknik formasyonların ve ardından gelen kırılımların, WIF fiyatındaki %20’nin üzerindeki artışın ana faktörleri olduğunu düşünüyor.

WIF Fiyatı Daha mı Artacaksın?

Onaylanan direnç kırılımı ve ardından gelen trend çizgisinin tekrar testi, yatırımcılara 3,2 Dolar civarında bir giriş noktasıyla WIF fiyatına yatırım yapmak için potansiyel bir fırsat sunuyor. Bu, Dogwifhat meme coin’i satın almak için en iyi zamanlardan biri olabilir.

WIF şu anda 3,38 Dolar’dan işlem görüyor ve son 24 saat içinde %20’nin üzerinde yükseldi. Günlük işlem aralığı 2,75 Dolar ile 3,38 Dolar arasında seyrediyor ve işlem hacminde önemli bir artış (%75) yaşandı. Bu aktivitedeki artış, yatırımcıların yeniden ilgisini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir