Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.958
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.958
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Dogecoin Fiyatı Yükselirken Balinalar 330 Milyon DOGE Taşıdı

dogecoin

Dogecoin (DOGE) fiyatı, genel kripto para piyasasındaki düşüş eğilimine rağmen bugün keskin bir yükseliş yaşadı. Son 24 saat içinde 330 milyondan fazla DOGE tokenini hareket ettirildi.

Balina Hareketleri Spekülasyonları Tetikliyor

Blok zinciri takipçisi Whale Alert’ten gelen verilere göre, iki büyük DOGE işlemi gerçekleşti:

250 milyon DOGE bilinmeyen bir cüzdandan popüler bir kripto para borsası olan Robinhood’a transfer edildi. Bu, bir balina tarafından satış olarak yorumlanabilir.

83.1 milyon DOGE ise bilinmeyen bir adres tarafından Robinhood’dan alındı. Bu, başka bir balinanın düşüşü fırsat bilerek alım yaptığına işaret ediyor.

Bu büyük işlemlerden gelen karışık sinyaller, balinalar arasında Dogecoin hakkındaki hem yükselişli hem de düşüşlü hislerin olabileceğini gösteriyor. Ancak, son raporlar, son birkaç günde yaklaşık 2 milyar DOGE’nin taşındığını gösteriyor, bu da balinaların meme coinine olan ilgisinin devam ettiğini düşündürüyor.

DOGE Fiyatı Yükseliyor, Teknik Analiz Yükselişi Destekliyor

Haberin yazıldığı saat sırasında DOGE, 0.1999 dolardan işlem görüyor ve bu da son 24 saat içinde %8,25’lik bir artışa işaret ediyor. Token, hatta önemli 0.2 dolarlık direnç seviyesini bile aşarak yükseliş momentumuna katkıda bulundu.

Piyasa verileri, DOGE çevresinde önemli bir ticaret faaliyeti artışı olduğunu gösteriyor. Açık pozisyonlar (açık türev sözleşmelerinin bir ölçüsü) %17,14, işlem hacmi ise %54,37 arttı. Ek olarak, fonlama oranı pozitif hale geldi, bu da kaldıraçlı yatırımcılar arasında yükseliş eğilimi olduğunu gösteriyor.

Teknik göstergeler de daha fazla yükseliş potansiyeli olduğunu düşündürmekte. Rölatif Güç Endeksi (RSI) yaklaşık 67 civarında seyrediyor ve bu da fiyatın aşırı alım bölgesine girmeden önce yükselme imkanı olduğunu gösteriyor. Özellikle, DOGE yakın zamanda yükselişçi bir “Boğa Bayrağı” grafik modeli oluşturdu ve bu modelden bir kopma, yükseliş trendinin devam edeceğini düşündürmekte.

Kripto para analisti Rekt Capital, DOGE’nin uzun vadeli bir düşüş trendini başarıyla yeniden test etmesinin ardından %55’lik bir yükseliş yaşadığını vurguladı. Bu, Boğa Bayrağı modelinin oluşumu ve olumlu bir kopma ile birlikte, yakın gelecekte meme coin için yükselişçi bir tablo çiziyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir