Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.256
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.256
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BlackRock’ın BUIDL Fonu İlk Haftada 240 Milyon Dolar Topladı

BlackRock’ın halka açık bir blok zincir üzerindeki ilk tokenlaştırılmış fonu olan BUIDL fonu, güçlü bir başlangıç yaparak faaliyetinin ilk haftasında 240 milyon dolar topladı.

Ondo Finance 95 Milyon Dolar Taahhüt Etti

Tokenlaştırılmış RWA şirketi Ondo Finance, varlıklarının 95 milyon dolarlık kısmını BUIDL fonuna aktaracağını duyurdu. Bu rakam, Ondo Finance’ın OUSG token’ının toplam kilitli değerinin (TVL) tamamını temsil ediyor.

OUSG token’ı, kısa vadeli ABD Hazineleri’ne likit erişim sağlıyor. Ondo Finance, bu adımı, tokenlaştırılmış bir ABD Hazine fonu konseptinin doğrulanması ve finansal piyasalar için önemli bir adım olarak görüyor.

BUIDL 240 Milyon Dolar Topladı

BlackRock’ın BUIDL fonu, ilk haftasında 240 milyon dolar toplamış olup büyük ilgi gördü. Gerçek zamanlı veriler, fonun çoğunlukla USDC olmak üzere 100 milyon doların üzerinde varlık bulundurduğunu gösteriyor.

19 Mart’ta başlatılan BUIDL fonu, nitelikli yatırımcıların bir BUIDL token aboneliği yoluyla ABD doları getirisi elde etmelerini sağlıyor. Fon, yatırımlarını yalnızca nakde, ABD Hazine bonolarına ve geri satın alma anlaşmalarına yapıyor. BlackRock, BUIDL fonunu “halka açık bir blok zincir üzerinde ihraç edilen ilk tokenlaştırılmış fon” olarak nitelendirdi.

BlackRock’ın BUIDL fonu, finans sektöründe bir dönüm noktası niteliğindedir. Halka açık bir blok zincir üzerinde kurulan ilk tokenlaştırılmış fon olmasıyla BUIDL’ın gelecekteki performansı yakından takip edilecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir