Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.594
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.594
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Dao Maker Yükselmek için Neyi Bekliyor ?

Dao Maker, 2024 yılında gerçekleştirdiği son launchpad’lerle kripto dünyasına büyük etki yapmaya devam ediyor. Yaptıkları projelerin kar oranları da dikkat çekici. Ortalama olarak %920 kar payına sahip olduklarını belirtiyorlar.

Ayrıca, 2024 yılında yayınladıkları yeni web sitesi ile de dikkat çekiyorlar. Yeni tasarım, farming ve staking gibi özelliklerle ön satışlara ek olarak APR kazanımlarını ortaya koyuyor. Ancak, bu yeniliklere rağmen fiyata pek yansıyan bir durum görülmüyor. Şimdi fiyatı inceleyelim.

Dao Maker Yükselmek için Neyi Bekliyor ?

Dao Maker, geçtiğimiz haftalarda düşen takoz formasyonunu yukarı yönlü kırarak 1.50$ seviyelerine kadar yükseldi. Ancak, daha sonra kırdığı düşen takoz formasyonunu retest ettikten sonra yatay bir hareket izlemeye başladı. Bitcoin’de sert bir geri çekilme olmazsa, 1$ seviyesini tekrar kazandıktan sonra yukarı yönlü hareketini hızlandırabilir.

Düşen takoz formasyonunun hedefi olarak 3.73$ seviyelerine kadar yükseliş fırsatı sunması oldukça olumlu görünüyor. Ancak, Bitcoin’de sert bir geri çekilme olasılığı da göz önünde bulundurulmalıdır. Bu durumda 0.785$ seviyelerine geri çekilme ihtimali bulunabilir. Bitcoin’in hareketlerini yakından takip ederek, Dao Maker fiyat hareketlerini değerlendirebiliriz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version