Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$65.928
% 0.20
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 65.928
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

COVALENT (CQT) Nedir ?

Covalent

Covalent Nedir?

Tek bir blok zinciri sektördeki her sorunu çözemeyeceğinden, farklı işlevlere sahip çok fazla blok zinciri vardır. Bu nedenle Covalent, kendisini tüm blockchain platformlarında dijital varlıklara tam şeffaflık ve görünürlük getiren birleşik bir API olarak konumlandırıyor.

Covalent API, temel olarak, diğer blok zincirlerinden gelen tanecikli blok zinciri verilerini, kelimenin tam anlamıyla hiçbir programlama veya kod gerektirmeden birbirine bağlayan tek bir modeldir.

Covalent Nasıl Çalışır?

Covalent’in misyonu, tek bir API oluşturarak blockchain için en zengin ve en sağlam veri altyapısını sağlamaktır.

Her şeyi basitleştirmek için Covalent, geliştiriciler için tek bir birleşik API aracılığıyla tüm blok zincirini indeksler ve şifresini çözer. Bu, desteklenen tüm blok zincirlerindeki token bakiyeleri, pozisyonlar veya geçmiş işlem etkinlikleri dahil olmak üzere ihtiyacınız olan her bilgiyi içerir.

Covalent’in çözümü çok basit olduğundan, uygulamalar çok zincirli bir stratejiyi çalıştırmak veya geliştirmek için Covalent’i kullanabilir – bir API çağrısı.

Covalent’i Benzersiz Yapan Nedir?

Diğer ürünlere kıyasla projeyi pazarda benzersiz kılan temel unsurlar vardır:

  • Veri kullanılabilirliği : Covalent, her bir sözleşme, cüzdan ve işlem anlamına gelen tüm blok zincirini indeksleyebilen tek projedir. Diğer projeler yalnızca küçük bir veri alt kümesi sağlayabilirken, Covalent milyarlarca satırı ve terabaytlarca veriyi dizine ekleyebilir.
  • Şekillendirilebilirlik : Bu, geliştiricilerin birden çok projeden bloklardan yararlanarak finansal çözümleri kolayca ve hızlı bir şekilde oluşturmasına olanak tanır. Birleştirilmiş API, geliştiricilerin sorgu kodu olmadan hızlı bir şekilde uygulama oluşturmasını destekler.
  • Çoklu blok zinciri desteği : Covalent halihazırda 10’dan fazla blok zincirini endeksledi ve daha birçoğu yakında duyurulacak.
  • Kodsuz çözüm : Proje, karmaşık SQL sorguları, alt grafik geliştirmeleri ve bakımı olmadan kodsuz bir çözüm sunar. Geliştiricilerin yalnızca mühendislik süresini azaltabilecek blok zinciri verilerini alması gerekir.

CQT Token Nedir?

CQT, Covalent Ağın yerel tokenidir. Üç temel amacı vardır:

  • Yönetişim: Token sahipleri, yeni veri kaynakları, belirli coğrafi konumlar ve veri modelleme gereksinimleri gibi sistem parametrelerini değiştirme önerilerini oylar
  • Staking & Validation : CQT bir staking varlığıdır. Doğrulayıcılar, sorguları yanıtlamak için ücret alacaktır. Token sahipleri oy haklarını doğrulayıcılara devredebilir.
  • Ağ Erişimi : CQT, API kullanıcıları için veri sorgularını yerine getirmek için kullanılabilir.

CQT Token Bilgileri

  • Token Adı: Covalent
  • Kısa Ad: CQT.
  • Blockchain: Ethereum ERC-20
  • Sözleşme: 0xD417144312DbF50465b1C641d016962017Ef6240
  • Toplam Arz: 1.000.000.000 CQT
  • Dolaşımdaki Arz: 530,120,038 CQT

CQT Token Tahsisi

Ekip, Yatırımcılar ve Ortaklar

Takım

Ganesh Swami, Covalent’in CEO’su ve Kurucu Ortağıdır: Kendisi bir seri girişimcidir ve büyük veri analitiğinde on yıldan fazla deneyime sahiptir. Kariyerine, Covalent’in temeli olarak kullandığı kanseri çözmek için protein simülasyon algoritmaları oluşturarak başladı.

Yatırımcılar

Covalent, aralarında Hashed, Avalanche ve Coinbase Ventures gibi büyük isimlerin de bulunduğu 22 yatırımcıdan 4 turda toplam 5,1 milyon dolar fon topladı.

En son turları 24 Mart 2021’de, baş yatırımcı olarak Venture – Series Unknown ile kapandı.

Ortaklar

Covalent API, kolay ve basit arayüzü sayesinde piyasada yaygın bir kullanım kazanmıştır. Şirket şu anda 300’den fazla projeyle ortaktır ve bunların tümü Covalent API’yi kendi işlevleri için kullanmayı başarmaktadır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir