Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.422
% 4.69
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.422
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Coinoxs: Türkiye’deki Yerli Blockchain Girişimi!

Coinoxs

Coinoxs, blockchain teknolojilerinin gelişimini destekleyen, çeşitli hizmetler sunan, yerli bir girişimdir.

Coinoxs, Türkiye’de blockchain ve Web3 teknolojilerinin gelişimini destekleyen bir mentörlük merkezi olarak faaliyet göstermektedir. 2019 yılında kurulan Coinoxs, blockchain tabanlı ürünler ve hizmetler sunarak dijital değişim sürecinde etkin bir rol üstlenmeyi amaçlamaktadır.

Ayrıca, Web 3.0 ekosistemine geçiş yapmak isteyen erken aşama start-up’lara veya Web 2.0 şirketlerine rehberlik eden, bu alanda yatırımlar yapan ve danışmanlık hizmeti sağlayan bir kuruluştur.

Müşterilerine yazılım geliştirme hizmeti de sunan şirket, işletmelerin girişimlerini daha verimli, hızlı, esnek ve güvenli şekilde başlatmalarına katkıda bulunmaktadır.

Sağladığı Hizmetler

Coinoxs, blockchain teknolojisi üzerine kurulu bir ekosistem sunarak çeşitli hizmetler sağlamaktadır:

  • Mentörlük: Erken aşama start-up’lara veya Web 2.0 şirketlerine, Web 3.0 ekosistemine geçiş yapmaları için rehberlik yapmaktadır.
  • Hızlandırıcı: Web 3.0 dünyasına erişim sağlayan bir kapı görevi görmektedir.
  • Venture Studio: Web 3.0’ın gücüyle fikirlerin hayata geçirilmesine yardımcı olmaktadır.
  • Varlık Yatırımları: Web 3.0’ın geleceğine yatırım yapmaktadır.
  • Danışmanlık Desteği: İş geliştirme, ağ oluşturma ve ürün geliştirme gibi alanlarda destek sunmaktadır.
  • Tokenomics ve NFT’ler: Token ekonomisi ve NFT’ler hakkında bilgi ve destek sağlamaktadır.
  • Borsa ve Launchpad Erişimi: Kullanıcılara borsa ve launchpad’lere erişim imkanı yaratmaktadır.
  • Finansman: Fonlama, risk sermayesi ve melek yatırımcılara bağlantı kurulmasına yardımcı olmaktadır.

Ayrıca, OxsConnect aracılığıyla Decentraland metaverse’ünde etkinlikler düzenleyebilir ve OxsKYT ile kripto işlemlerinin yasallığını değerlendirebilirsiniz.

Coinoxs: Türkiye'deki Yerli Blockchain Girişimi!

OxsConnect Nedir?

OxsConnect, Coinoxs tarafından geliştirilen ve Web3 topluluğunu bir araya getirmeyi amaçlayan bir platformdur. Bu platform, Web3 meraklılarına ortak çalışma alanları sağlayarak, Türkiye’deki Web3 topluluğunun gelişimine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. OxsConnect Hub, mentörlük programı, network ayrıcalıkları ve özel etkinliklere katılım gibi fırsatlar sunarak, ekosistemdeki kullanıcıları buluşturur ve işbirliği fırsatları yaratır.

Yerli Soğuk Cüzdan

Firmanın üzerinde çalışmakta olduğu bir diğer proje olan VaultX, ilk yerli soğuk mobil cüzdandır. Hem IOS hem de Android platformundaki kullanıcılara sunulacak olan mobil uygulama, kullanıcılara kripto varlıklarını güvenle saklayabilme ve aktarabilme gibi hizmetler sunacaktır.

Coinoxs Charity

Firmanın diğer bir dikkat çekici projesiyse sivil toplum örgütlerine kripto varlıklar ile bağış yapılabilmesini hedefleyen Coinoxs Charity’dir. Proje, ticari kazanç elde etmeden, ilgili sivil toplum kuruluşunun hesabına bağış yapabilmenize olanak sağlayacaktır. Şeffaf işletmecilik ilkesiyle yapılan transferlerin detaylarını ve bağış miktarlarını görebilecek, bağışların nereye harcandığını da kurum ekranlarından takip edebileceksiniz.

Partnerler ve Müşteriler

Coinoxs


Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir