Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.587
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.587
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

XRP Uykusundan Uyanarak Hedeflere İlerledi !

Bu yazımızda Ripple XRP  fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

XRP için yaptığımız geçmiş analizi güncellemek üzere yeni bir yazı sunuyoruz. Çanak kulp formasyonunun başarıyla oluştuğunu ve kripto piyasasında bir geri çekilme olmadığı takdirde beklediğimiz ilk seviyenin 0.7874$ olduğunu öngörmüştük. Bugünün sert yükselişiyle birlikte, bu hedefe ulaşmış bulunmaktayız.

Bitcoin’in yeni rekorlar kırdığı bu günlerde, XRP gibi büyük bir coine bu tür sert hareketlerin gelmesi altcoin rallisini akıllara getiriyor olsa da, yatırımlarımızı korumak için fomo’ya kapılmadan dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Şimdi, grafik analizimize bir güncelleme yapalım.

İlginizi Çekebilir : XRP Hedeflere Ulaştı ! Sırada Ne Var ?

XRP Uykusundan Uyanarak Hedeflere İlerledi !

XRP tarafında formasyon tamamlandıktan sonra 0.67$ seviyelerine ilerledik ve bu sırada Bitcoin fiyatlarında yeni rekor seviyelerine ulaşılmasıyla birlikte fiyat aksiyonları yaşandı. Alt desteklerin test edilmesine rağmen, belirttiğimiz ilk hedefe ulaşmayı başardık. Şimdi, bu seviyede bir konsolidasyon dönemine girersek, 0.74$ üzerinde kapanışlar hedefimizi 0.91$ seviyelerine kadar ilerletebilir. Ancak, eğer bu bölgeyi aşamazsak, XRP 0.67$ seviyelerine geri çekilebilir.

Kripto piyasaları ve sizden gelen altcoin analizlerini canlı yayınlarımızda takip etmek için YouTube kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın! En güncel içerikleri kaçırmadan izleyin ve piyasadaki gelişmelerden haberdar olun.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir