Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.254
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.254
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinmuhendisi indirim kodu ile Ledger Cüzdanına İndirimli Bir Şekilde Nasıl Sahip Olunur ?

Kripto varlıklara sahipseniz fonlarınızı saklamak için güvenli bir yere ihtiyacınız var. Varlıklarınızı güvenli bir şekilde saklamak için kripto para borsalarını tercih ederken, tereddüt edenlerdenseniz tam sizlere göre bir seçenek olan donanım cüzdanlarını muhtemelen biliyorsunuzdur.

Ledger donanım cüzdanı, kripto varlıklarınızı güvence altına almak, saklamak ve yönetmek için en iyi çözümdür. Ledger donanım cüzdanına indirimli bir şekilde sahip olmak için ise yine yardımınıza Coinmuhendisi olarak bizler yetişiyoruz.

Sizler ürünü sepetinize eklendikten sonra hediye çekleri kısmına ”coinmuhendisi” indirim kodunu kullanarak indirim çeki elde edebilirsiniz.

Gelin indirim kodunu nasıl kullanabileceğinizi birlikte görsellerle inceleyelim:

Öncelikle binbircesit.com web sitesini ziyaret edip üyelik gerçekleştirmeniz gerekmekte. Web sitesine kayıt işlemlerinizi tamamladıktan sonra artık bir Ledger donanım cüzdanı almaya çok yakınsınız. Dilediğiniz Ledger model seçiminizi yaptıktan sonra sepete ekle kısmından ürünü sepete ekliyoruz ve sağ kısımdaki hediye çekleri kısmına coinmuhendisi indirim kodunu ekliyoruz.

 

Hediye çekleri kısmına ”coinmuhendisi” indirim kodunu ekledikten sonra görselde de gördüğünüz gibi indirim kodunuz devreye girecektir.

İndirimli bir şekilde sahip olduğunuz Ledger donanım cüzdanlarınız sayesinde artık kripto varlıklarınızı güvenli bir şekilde saklayabilir ve Ledger ın sizlere sunduğu bir çok özellikten de faydalanabilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir