Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.527
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.527
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Coinmuhendisi-Angelic AMA Özeti

Coinmuhendisi-Angelic AMA Özeti

11 Ekim 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak  AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz Angelic proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz Angelic yetkilisi şunları aktardı.

inanılmaz bir topluluğunuz var ve davet edilmek için harika, Im jose, melek için topluluk yöneticisi lideriyim, neredeyse bir yıldır projeyle birlikteyim.

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Angelic proje yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1. Angelic nedir ve neden oynamak istemeliyiz ?

C1: Angelic, blok zinciri unsurlarıyla geliştirilmiş, işbirlikçi bir evrende gerçekleşen, sıra tabanlı savaşa sahip karanlık bir bilim kurgu temalı anlatı stratejisi rol yapma oyunudur. Arkasında büyük bir hikaye ve derin karakterler var. Oynadıkça geçmişlerini tanır ve kişiliklerini seversiniz.

Ortam karanlık bilim kurgu, yani iyi ya da kötü insanlar yok, hepsinin iyi ve kötü yanları var. Ayrıca, bir karakteri kontrol etmiyorsunuz, bir takımı kontrol ediyorsunuz ve her birinin oyunda başarılı olmanız için oynayacağınız farklı bir rolü var. Oyunda ustalaşmak için tüm karakterlerle oynamayı öğrenmeniz gerekir.

Sorunun ikinci kısmı oldukça kolaydır çünkü Angelic eğlenceli olmaya odaklanmıştır, tasarımının her yönü eğlenceli unsurlar getirmek ve oyuncuları sürükleyici dünyasına entegre etmekle ilgilidir.

S2. Blockchain’i nasıl kullanmayı planlıyorsunuz?

C2: Blockchain uygulaması sayesinde, Angelic oyuncuları kahraman derisi değiştirilemez belirteçleri, gemileri ve diğer eşyaları diğer oyuncularla güvenli bir şekilde takas edebilecekler. Merkezi olmayan özerk organizasyon mekanizması, Angelic’in gelişen hikayesinin sonucunu ve hatta oyunun gelişimini şekillendirmek için gerçek mülkiyet, özerklik ve oy haklarını kolaylaştıracaktır. İçerik oluşturarak Melek evrenine katkıda bulunabilir ve hatta oyun dengesini etkilemeden isterlerse yol boyunca para kazanabilirler.

S3: Bize son gelişmelerinizden bazılarından bahsedin, sonunda ne zaman bir oynanış göreceğiz?

C3: Sorduğunuz için memnunum! Son birkaç haftadır ekibimiz yol haritasını güncellemek ve bu yılın sonuna kadar bazı önemli son teslim tarihlerine ulaştığımızdan emin olmak için çok çalışıyor. Ancak daha da heyecan verici olan şey, geçen Cuma günü gerçekleşen Fraktal ile ortaklaşa yürüttüğümüz son Ücretsiz NFT Poster kampanyamızdı. Nane bir başarıydı ve topluluğumuzun aktif olarak katıldığını ve 2023’ün 1. çeyreğinde Genel NFT Lansmanımızın nasıl olacağına dair bir fikir edindiğini görmekten daha mutlu olamazdık.

S4: Heyecanlı! Yakında başka bir Ücretsiz NFT lansmanı var mı?

C4: Nitekim, ikinci kampanyamızın 13 Ekim’de, sadece iki gün içinde başladığını ve Angelic ile Galxe arasındaki ortak bir çaba olduğunu bildirmekten mutluluk duyuyorum! Bir süredir onlarla çalışmayı dört gözle bekliyoruz ve sonunda bu şansı yakaladığımız için mutluyum. Topluluk üyelerimizin çoğunun fırlatma rampalarından ve tüm deneyimin ne kadar kolay ve kullanıcı dostu olduğundan keyif alacağını düşünüyorum.

S5: Ücretsiz NFT Posterlerinizden biriyle neden Ücretsiz Posterler ve alabileceğiniz farklı ödül türlerini açıklayabilir misiniz?

C5: Tabii ki, projeye dikkat çekmeye yardımcı olacak toplamda bir dizi ücretsiz basım posteri 8 yayınlamayı planlıyoruz, insanları daha iyi uzun vadeli ödüller almak için bunları toplamaya teşvik edecek bir oyunlaştırma yönü var. Ne kadar çok farklı poster tutarsanız, bunlar o kadar iyi ödüllerle değiştirilebilir.

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Angelic yetkilisi  tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Angelic  yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

 

TWITTER SORULARI

S1: AngelicOyun sadece PC cihazlarını mı destekliyor? Birçok oyun cep telefonlarını desteklemez ve bu da dünyadaki birçok oyuncunun cazibesini azaltır. Android cihazlarla ve ayrıca iOS ile uyumlu olacak mı? İlk olarak masaüstü sürümünde mi yoksa mobil sürümde mi yayınlanacak?

C1: İlk olarak, ana oyunun çevrimiçi oyuncuya karşı oyuncu, oynaması ücretsiz dikey dilim modülü olan Angelic: The Chaos Theatre’ı başlatacağız. Oyun, epik mağaza gibi birden fazla platformda ücretsiz olarak sunulacak ve şu an için yalnızca bir PC’de oynanabilecek. Gelişmekte olan yol haritamızın bir parçası olarak gelecekte genişlemek için aktif planlarımız var, ancak 2023’ün 1. çeyreğinin başlarında oynanabilir bir yapı sunma önceliğimizin daha önemli olduğuna karar verdik.

S2: Şu anda piyasada çok fazla proje var ve çoğu sadece kısa vadeli düşünüyor. Angelic’in misyonu nedir ve sürdürülebilirliği nasıl sağlayacak? Bu konuda bizi bilgilendirebilir misiniz?

C2: Oyuncularımızın kendileri için küçük bir IP parçasına sahip olmalarını sağlayan, oynaması ÜCRETSİZ, topluluk merkezli, Blockchain destekli bir AAA oyunuyuz. Bu, karşılığında Melek evrenini istedikleri gibi genişletmelerine, ittifaklar kurmalarına, kendi NFT’lerini yaratmalarına ve insanların Meleklerin geleceğine ve nasıl ilerleyeceğine karar vermelerini sağlayan bir DAO mekanizmasının parçası olmalarına izin verir.

S3: Geleneksel oyuncular için herhangi bir planınız var mı? Paylaşabilir misiniz?
Oyunda kaç karakter var? Kim bunlar? Oyunun test sürümü ne zaman yayınlanacak? (@HorLicks_5)

C3: Sanırım geçmişte bundan birkaç kez bahsettik, ancak bu şansı herkese önce bir oyun olduğumuzu hatırlatmak için kullanmak istiyorum – yarın – blockchain, NFT’ler ve Jetonlar ortadan kalkarsa, yine de sıra tabanlı savaşla inanılmaz bir karanlık bilim kurgu temalı anlatı stratejisi rol yapma oyunu olacağımız öncülüne dayanarak inşa ediyoruz. işbirlikçi bir evrende gerçekleşiyor. Oyunun kendisinin, geleneksel oyunculara, arenadan kahramanlarımıza kadar her şeyi hazırlamak için zaman ayırdığımızı ve özen gösterdiğimizi göstereceğini ve kanıtlayacağını düşünüyoruz – hepsi bir arka plan hikayesi ve kendi hikayeleri ile tasarlandı.

S4: İçinde NFT bulunan birçok blockchain oyunu çok yüksek giriş ücretlerine sahiptir. Sonuç olarak, evlat edinmeleri sınırlıdır ve büyük bir toplulukları yoktur. @airdropmuhendisim bu kadar yüksek bir sermaye yatırımı olmadan oyun modelinizi nasıl erişilebilir hale getirdiniz? 

C4: Aslında, bu ayı piyasasına geçtiğimizden beri değişen çok karmaşık bir sorudur, çünkü şimdi çoğu oyun bu kadar yüksek giriş engeline sahip değildir ve ödüller azalmıştır, bu da bu oyunlar için bir sorunlar zinciri yaratmıştır.
Bizim için 2 şeyi dengelemek her zaman çok önemli olmuştur,
düşük giriş engeli ve hatta bazı yönlerini oynaması ücretsiz. böylece şu anda sadece web sitemize kaydolarak ücretsiz kahramanlar elde edebileceksiniz, önümüzdeki yıl Q1’de satışa sunulacak olan çok erişilebilir bir kahramanlık seviyesi NFT’ye sahip olacağız.
kazanmak için ödeme yapmamak, bu nedenle en pahalı NFT mutlaka oyundaki en iyisi olmayacak, bunlar bu nedenle oyun içi ve oyun dışı yardımcı programlar sunacak.
Kahraman NFT’lerimiz, farklı oyuncu ve yatırımcı türlerine uyacak bir seviye atlama ve kapak sistemi ile tasarlanmıştır.

S5: Topluluk sizin için ne kadar önemli? ve projenin geliştirilmesi için size nasıl işbirliği yapabilir veya yardımcı olabiliriz? 

C5: Sık sık güncellemeler yayınlıyoruz ve birçok düzenli topluluk etkinliği ve topluluğumuzun iyi bir bölümünü korumamıza yardımcı olan bir sıralama ödül sistemi oluşturduk. İhtiyaçlarını anlamak ve onlara bireyler olarak değer vermek, her zaman topluluğumuzu korumanın merkezinde olmuştur.

Topluluk, Angelic’in temel unsurlarından biridir ve bunu inşa etmek için çok çalışıyoruz. İletişimi teşvik etmek için discord sunucumuzun etrafında birçok şey geliştirdik ve inanılmaz bir temel oluşturduk. Örneğin, topluluğumuzun farklı etkinliklere katıldığı ve daha yüksek roller kazanabileceği topluluk puanları sistemi. Bunu başarmak için 6 aydan fazla bir süredir çalışan ve bu süreçte aile gibi olan yaklaşık 25 çalışanımız var.

 

TELEGRAM SORULARI

S1: Duyduğum kadarıyla #Angelic’in yaklaşık 10 milyon dolarlık büyük bir yatırım aldığını okudum. Bu yatırımı yapmanızda sizi diğer oyunlardan öne çıkaran faktör neydi sizce? Bu yatırımı nasıl kullanmayı planlıyorsunuz? #Angelic’in beklediğinizden daha hızlı geliştiğini mi düşünüyorsunuz yoksa kontrollü bir gelişme mi? Bildiğiniz gibi hızlı yükseliş hızlı düşüşe neden olabilir. Bu konuda ne kadar dikkatlisiniz?(@sinemm777)

C1: Bu oyun, Kurucu’nun ve iki yıl önce kendi paralarından oynanabilir bir yapıya sahip olmayı başaran bazı arkadaşlarının tutkusundan geldi. Bu, Yatırıma biraz katkıda bulundu. Oyun geliştirme ve ekip genişletmede büyük bir dönüşüm yaşandığı için bu yatırımın nasıl kullanıldığını fark edebilirsiniz. Geçiş zor olmadı ve birçok insan oyun geliştirme işi kolaydır, ancak bir AAA oyunu geliştirmek için yıllar süren web2 oyunlarını karşılaştırdığınızda, yolumuzda zorluklar olması normaldir.

S2: 29 Haziran’da Erkan Bayol bu grupta bir AMA etkinliği düzenledi. O zamandan beri projenizde neler olduğunu paylaşır mısınız?@se_cret_star

C2: Çok güzel bir soru, bu süre zarfında takım oyunu geliştirmek için gece gündüz çalışıyor, çeşitli koşullar nedeniyle yol haritamızı değiştirdik, UE4’ten UE5’e geçiş oldu. Aşağıdaki resimlerle bazı çalışmaları daha net görebilirsiniz.

S3: Bildiğiniz gibi #Türk projelerinde çok fazla önyargı var, işini iyi yapan insanlar olsun ya da olmasın, bu projede her zaman bir önyargı var, bu ön yargıyı nasıl kıracaksınız ve önümüzdeki süreçte nasıl atakta kalacaksınız. oyun sektörü? @AhmetTasss

C3: Çok güzel bir soru ve CEO’muz ve Kurucumuzun Türk ve çekirdek ekibin çoğu olduğunu söyleyeyim. Projenin gerçekte ne olduğunu göstermek ve projeyi yutturmak için söylentileri kullanmamak çok önemli olduğunu düşünüyorum, normalde insanların önyargı hissettiği ülkelerden oluşan birçok harika proje var, ancak sonuçları göstererek bundan kaçınmanın en iyi yolu. İlk yatırımdan sonra büyüyoruz ve şimdi aynı misyonu paylaşan yetenekli insanlardan oluşan büyük bir ekibin parçası olduğumuz için çok şanslıyız.

S4: Projeniz sadece İngilizce konuşan ülkeler için çok önemli bir toplulukta mı? Veya başka diller için olmayan kullanıcılar için mi? İngilizce olmayan kullanıcılar için de herhangi bir topluluğunuz var mı?ট

C4: Aslında topluluğumuzun çoğu İngilizce dilinde yerli değildir ve şu anda Rus topluluğumuz diğer dillere kıyasla en güçlü olanıdır, Telgrafta İngilizce ve Rusça sohbetlerimiz var, ancak anlaşmazlıkta sunucumuzda birden fazla dil var, Türkçe dahil. Ayrıca oyunun birçok farklı dilde altyazıları olacak, böylece herkes tadını çıkarabilir (belki de dublaj) 🙂

S5: Yatırımcıların neredeyse 4/5’i, projenin gerçek değerini ve sağlığını anlamak yerine, kısa vadede yalnızca #AngelicTheGame token fiyatına odaklanıyor. Yatırımcıların tokeninizi uzun vadede elinde tutmasının motivasyonları ve faydaları hakkında bize bilgi verir misiniz?

C5: Aslında bu doğru değil, tokenomiklerimiz, tohum özel turlarımız en yüksek liflerden ve hak kazanma dönemlerinden bazılarına sahip. Projenin uzun vadeli yatırımını yapmak isteyen ortaklar arıyoruz. Takım jetonunun bile 2 yıllık clif artı kazancı vardır. Tokenin değerini anlamak için projeyi anlamanız gerekir, lansmanda para kazanmayı veya oyuncularımıza basit tekrarlayan görevleri yerine getirmeleri için para vermeyi bekleyen bir P2E oyunu değiliz. Biz eğlenceli bir AAA oyunuyuz ve insanlar katılmak ve oynamak istiyor. Yol haritamız ve oyunu nasıl yayınladığımız uzun vadeli vizyonumuzu gösteriyor.

S6: Blockchain oyunlarına yeni başlayanlar için platformunuzla nasıl kazanabileceklerini açıklayabilir misiniz? Angelic game oyun tutkunlarına neler sunuyor? Angelicgame’in en karakteristik özelliği nedir? @salihve

C6: Bu ilginç, çünkü insanları blok zincirine çekmek istemiyoruz, böylece KAZANABİLİRSİNİZ. İnsanları oyun oynarken eğlenmeleri ve eğlenmeleri için blok zincirine getirmeye çalışıyoruz, onlara web2’de normalden daha fazla aktarılabilir öğelere sahip olarak oynama saatlerinin faydalarını vermeye çalışıyoruz. mikro işlem satışlarıdır. Projeye başka herhangi bir web 2’nin sahip olduğu bir yönü vermek için çok çalışıyoruz, cüzdan veya blockchain bilgisi oluşturmaya gerek yok, sadece oyunun web 3 yönünün bir Kazanç mekanizmasıyla ilişkilendirdiğini ve eğlenceli kısmın kaybolduğunu gördüklerinde çoğu geleneksel oyuncu olarak katılın ve eğlenin.

Bunlar bizim Resmi kanallarımız.

Web
https://angelicthegame.com/
Twitter

Discord
https://dsc.gg/angelicthegame
Telgraf
https://t.me/AngelicOfficial
Telegram Rusya Federasyonu
https://t.me/AngelicRussian
Telgraf Duyurusu
https://t.me/AngelicTheGame
Youtube’da T
https://www.youtube.com/channel/UCBWOS4GaF6QlfL58kyfOOzg
Şili
https://www.instagram.com/angelicthegame/
Reddit (Reddit)
https://www.reddit.com/r/AngelicTheGame/
Medium
https://metaversegamestudios.medium.com/

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir