Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.552
% 1.64
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.552
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase, Sürekli Vadeli İşlemleri Başlatıyor!

Coinbase,İspyanya,Kripto,Bitcoin,Coinbase İspanya

Coinbase, ABD dışındaki perakende müşterilere yönelik sürekli vadeli işlem hizmetlerini başlatma onayını aldığını duyurdu. Bu karar, Coinbase’in kurumsal vadeli işlemlerde elde ettiği başarıdan sonra geldi ve şirket, Bermuda Para Otoritesi (BMA) tarafından ABD dışındaki perakende müşterilere hizmet sunma yetkisi kazandı.

Dikkatinizi çekebilir: Circle, Stablecoin’leri Savunuyor!

Coinbase International Exchange kolu aracılığıyla hizmet verecek olan borsa, bu yılın ikinci çeyreğinde kurumsal müşterilerden 5,5 milyar doların üzerinde vadeli işlem hacmi gerçekleştirdi. Coinbase’in uluslararası genişleme stratejisi, bu başarıya dayanarak Hong Kong, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri, Singapur ve G20 üyeleri dahil olmak üzere 24 ülkeye odaklanıyor.

Coinbase, sürekli vadeli işlemleri genişletirken “Go Broad, Go Deep” stratejisini benimsiyor ve kripto teknolojisinin sürekli yeniliği teşvik etmesine olanak tanıyan bir kripto düzenleme çerçevesi oluşturmak için küresel düzenleyicilerle işbirliği yapma kararlılığını vurguluyor.

Kripto ticaret hacminin büyük bir kısmının türev piyasa faaliyetlerinden geldiğini belirten Coinbase, bu alandaki liderliğini güçlendirmek ve dünya genelinde daha fazla kullanıcıya hizmet sunmak için adımlar atıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Coinbase’in uluslararası stratejisi, dünya genelindeki önemli finans merkezleriyle işbirliği yapmayı ve kripto düzenlemelerini şekillendirmeyi amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir