Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.550
% 2.13
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.550
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Arbitrum Vakfı, Arbitrum Japonya’daki Varlığını Artıracak!

Ethereum Layer 2 olan Arbitrum’un Üst şirketi Arbitrum Vakfı, Arbitrum Japonya’yı başlatmak için protokol stüdyosu Fracton Ventures ile ortaklık kurdu.

Yapılacak olan girişim, ekosistem gelişimini ve topluluk eğitim programlarını teşvik ederek Arbitrum’un ülkedeki varlığını artırmayı amaçlıyor.

Arbitrum Vakfı ve Fracton Ventures, ne kadarlık bir yatırım yapıldığı ve fonlar hakkında detaylı bir açıklama yapmadı.

Arbitrum Vakfı Ekosistem Geliştirme Başkanı Nina Rong yaptığı açıklamada, “Japon bölgesinde kullanılmayan büyük bir potansiyel olduğunu hissediyoruz” dedi. “Fracton Ventures ile olan işbirliğimizde, daha önce blockchain teknolojisinin faydalarından yararlanmamış yeni geliştiriciler, yenilikçiler ve blockchain meraklısı tüketicilerden oluşan yeni bir demografiye ulaşmak için benzersiz bir konumda olduğumuzu düşünüyoruz.”

Fracton Ventures Ortaklıklar Başkanı Siddharth Pillai, “Arbitrum’u Japonya’da büyütme fırsatı kendini gösterdiğinde, Arbitrum Japonya’nın vizyonunu hayata geçirmeye yardımcı olacak en iyi ortak olacağımızı güçlü bir şekilde hissettik” dedi. “Bölgemiz blockchain sektöründe yenilik için olgunlaşmış durumda ancak henüz önde gelen teknoloji ve geliştirici araçlarına maruz kalmadı. Şimdi Arbitrum Japonya ile blockchain’in gücünden tam anlamıyla yararlanma fırsatına sahip olacaklar.”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

İki Taraftan Destek

Japonya merkezli Fracton Ventures, iki taraftan destekle bir dizi faaliyet geliştirmek için Aribitrum Vakfı tarafından desteklenen bölgedeki uzmanlar, yatırımcılar ve geliştiricilerden yararlanacak. Bunlar iş geliştirme ve ekosistem oluşturma ayrıca eğitim ve topluluk desteği.

İlk ortaklık, web2 ve web3 şirketleri arasındaki işbirlirlikler ile iş geliştirmeyi destekleyerek Japon pazarında Arbitrum ekosisteminin büyümesini teşvik etmeyi amaçlıyor.

İkinci olarak Arbitrum Japan, AMA oturumları ve hackathon’lar ile teknik eğitim içeriğini genişletmeyi planlıyor. Yapılan açıklamada, üniversite elçileri ve topluluk yöneticileri, tüketicilerin Arbitrum’u benimsemesini artırmaya yönelik faaliyetlerle görevlendirilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir