Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.177
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.177
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

ZIGDAO, Yeni Whitepaper ve Yol Haritasını Duyurdu: İşte Detaylar!

ZIGDAO, Yeni Whitepaper ve Yol Haritasını Duyurdu: İşte Detaylar!

Kripto ekosistemine inovasyon getiren ZIGDAO (eski adıyla Zignaly), dün ZIG Coin için yeni whitepaper ve projenin yol haritasını paylaşarak yatırımcılara, fon yöneticilerine ve fon oluşturucularına güç veren bir ekosistem sunma hedefini iaçıkladı.

Yeni Whitepaper İle ZIGDAO’nun Tanımı

ZIGDAO, kar paylaşımı teknolojisi üzerine kurulu bir platform olarak yatırımcılar ve fon yöneticilerine muhasebe, izlenebilirlik, şeffaflık, güvenlik ve fon hareketleri gibi karmaşık konuları ele almaksızın işbirliği yapma imkanı sunuyor. Ayrıca, ZIGDAO protokolü, yatırımcıların risk profillerine en uygun fon yöneticilerini seçmelerine yardımcı olan Z-Score adlı yapay zeka derecelendirme algoritmasını geliştirmiş durumda.

ZIGDAO’nun sunduğu önemli hizmetlerden biri olan Z-Prime, finansal özgürlüğü destekleyen bir büyüme motoru olarak öne çıkıyor. Küçük ölçekli fonlardan büyük hedge fonlarına kadar geniş bir yatırımcı yelpazesine hizmet veren Z-Prime, finansal profesyonellerin son teknolojiyi kullanmasına olanak tanır.

Ayrıca, platform, yatırımcılara ve fon yöneticilerine yönelik iki farklı risk yönetim hizmeti sunuyor. Z-Score, yapay zeka tabanlı bir araç olarak hizmet verirken, Z-Sıralaması ise hizmetleri bağımsız olarak sıralayan bir halka açık sıralama puan tablosudur.

Dikkatinizi Çekebilir: Proje Eğitimleri

ZIG Coin Hakkında Temel Bilgiler

ZIG Coin, şu anki piyasa değeri 5,481 milyon dolar olan ve yaklaşık 421,534,000 ZIG dolaşımda bulunan bir kripto para birimidir. Toplam arzı 2,000,000,000 ZIG ile sınırlıdır ve yeni ZIG Coin üretimi mümkün değildir. ZIG Coin, birçok büyük kripto para borsasında işlem görürken, dağıtımı takım üyeleri, Zignaly hazinesi, dolaşımdaki arz ve likidite sağlayıcılar arasında belirli kurallara göre gerçekleştirilir.

ZIG Coin, ZIGDAO ekosisteminin temel değer taşıyıcısıdır ve finansal işlemleri kolaylaştırarak çeşitli fırsatların keşfedilmesine olanak sağlar. Eylül 2023 itibarıyla, ZIG Coin, deflasyonist bir strateji benimseyerek arzını azaltmaya başlayacak ve bu süreç, toplam arzın %50 azalmasıyla sonuçlanana kadar devam edecek.

ZIGDAO’nun Yeni Yol Haritası

Platform, dün gerçekleştirdiği duyuru ile 2023 ve sonrası için yeni yol haritasını paylaştı. Yeni yol haritası kapsamında, 2023 yılında yeni token yakma programını ve mobil uygulamasını başlatmayı planlıyorlar. 2024 yılında ise yeni referans programı ve Z-Score hizmetini başlatmayı hedefliyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir