Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.962
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.962
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase Katman 2 Projesi Base’in Yatırım Yaptığı 6 Proje ?

base

Base Ekosistem Fonu Coinbase Ventures tarafından yönetilmektedir. Base platformu , üzerine kurulan altı farklı on-chain proje için yaptığı  yatırımları duyurdu.

800’den fazla başvuru alan fon, ilk aşamada desteklemek için 6 projeyi seçti. Bunlar ; Avantis, BSX, Onboard, OpenCover, Paragraph ve Truflation.

Base ardından, projelerin özellikleri açıklandı.

Avantis : Kullanıcıların , 100x’e kadar olan kaldıraçlarda kripto veya gerçek dünya varlıklarını satmasını sağlıyor. Ayrıca USDC likiditesi oluşturarak piyasaya yapıcı olarak gelir kazandıran bir protokol. Base, Avantis’in kolay tasarımı ve risk yönetiminden etkilendi.

BSX : Kullanıcıların kaldıraçlı işlemler yapabilmeleri için merkeziyetsiz bir limit emir defteri oluşturan Base, on-chain ticaretin farklı piyasa yapıları tarafından desteklenmesi gerektiğine inanıyor. BSX’in hem merkezi hem de merkeziyetsiz ticaret deneyimlerini en üst düzeye çıkarmaktan heyecan duyuyor.

Onboard: Kullanıcıların kendi MPC cüzdanları ve akıllı sözleşmeleri kullanarak kripto paralara giriş ve çıkış yapmalarını sağlar. Zincir üzerinde kendi kendini denetleyen bir yol sunar. Base, özellikle gelişmekte olan pazarlarda, örneğin Afrika’da, daha kapsayıcı bir finansal sistemi teşvik etmek için Onboard’u kritik bir çözüm olarak görüyor.”

base

OpenCover: DeFi kullanıcılarını akıllı sözleşme saldırıları ve oracle hataları gibi zincir üzerindeki risklere karşı korumak için Nexus Mutual gibi sigortacılarla işbirliği yapan ilk L2 sigorta toplayıcısı olarak bilinir. Base, OpenCover’ın kullanıcılara işlem noktasında on-chain sigorta seçenekleri sunma konusundaki yenilikçiliğini takdir ediyor.”

Paragraph: İçerik oluşturucuların içeriklerini yayınlamalarına, paylaşmalarına ve etraflarında bir iş kurmalarına yardımcı olur. Ayrıca ‘Permisionless’ protokoller kullanarak içerik oluşturucularına destek olan bir on-chain içerik oluşturucu platformu olarak bilinir.”

Truflation: 18 milyondan fazla noktadan ve 40’tan fazla veri kaynağından gerçek zamanlı veri toplar. Otomatik ve bağımsız günlük enflasyon raporları sunar. Bu da on-chain finansal oracle olarak tanınmasını sağlar. Base, Truflation gibi tarafsız bir üçüncü tarafın önemli finansal ölçütleri raporlamaktadır. Bununla beraber, zincir üzerinde kolayca erişilebilir hale getirmesinin önemini vurgulamaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir