Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.835
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.835
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ant Group, Blockchain Firması Zan’ı Piyasaya Sürdü!

Çinli internet grubu Alibaba’nın fintech şirketi Ant Group, bugün Hong Kong ve diğer yurtdışı pazarlarına yönelik blockchain hizmeti olan ZAN’ı başlattı.

ZAN’ın CEO’su Zhang Hui, yaptığı açıklamada ZAN’ın kurumsal ve bireysel web3 geliştiricileri için eksiksiz bir blockchain uygulama geliştirme ürün ve hizmetleri paketi sunduğunu söyledi.

Alipay’in ana şirketi Ant Group, yaptığı açıklamada, ZAN’ın kurumsal müşterilerin yerel düzenleyici gerekliliklere uygun olarak gerçek dünya varlıklarını ihraç edip yönetime yardımcı olabileceğini söyledi.

Şirket, ZAN’ın ayrıca “Web3 işletmelerinin müşteri kimliği kimlik doğrulaması, güvenlik koruması ve risk yönetimi konularında yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu belirtti. Bu amaçla elektronik müşterini tanıma, kara para aklamayı önleme gibi birçok teknik ürünler sağladığını söyledi.

Zhang yaptığı açıklamada,

Ant Group Dijital Teknolojileri olarak, uygulama geliştirme sürecinde trendin yanı sıra verimlilik ve güvenlikle ilgili darboğazları da gördük” dedi.

ZAN, bu sıkıntılı noktaları çözmek için Web3 araştırma ve geliştirmesine yatırım yapmaya kendini adamıştır.” Toplumu desteklemek için daha kapsamlı ve güvenilir teknik hizmetler sağlayan ve Web3 gelişmelerini ve yeniliklerini hızlandırmak için ortaklarımızla birlikte çalışan teknolojiler ve ürünler geliştiriyoruz.”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Çin Kripto Yasağı

Çin, Eylül 2021’de tüm kripto para birimi işlemlerini yasaklamış olsa bile ülke, kendi geliştirdiği blockchain teknolojisi ve dijital ekonomilerden faydalanıyor. Bununla beraber Alibaba ve Tencent gibi Çinli teknoloji devleri ise kendi blockchainlerini geliştirmeye odaklanıyor.

Yakın zamanda ise Tencent tarafından kurulan popüler oyun olan Pubg Mobile Usdc ödemelerini test ettiği ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir: Popüler Oyun PUBG, USDC Ödemeleri İçin Çalışıyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir