Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.957
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.957
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

JPMorgan, Blockchain Sistemini Kullanacak!

jpmorgan blockchain ödeme sistemi

Amerika merkezli banka devi JPMorgan Chase, sınır ötesi ödemeleri hızlandırmak için bir Blockchain tabanlı token üzerinde çalışıyor.


▪️ JPMorgan Chase, merkezi ABD’de bulunan ve dünyanın en büyük bankacılık devlerinden biri olan şirket, sınır ötesi ödemeleri hızlandırmak amacıyla Blockchain teknolojisi tabanlı yeni bir kripto para birimi tokeni geliştirmeye başladı.

▪️ Akşam saatlerinde yayınlanan anonim bir kaynağın ifadesine göre bu yeni token, düzenleyicilerden onay alınması durumunda bir yıldan daha kısa bir süre içinde müşterilere sunulabilir.

▪️ JPMorgan Chase’in bu adımı, sınır ötesi finansal işlemlerin daha hızlı ve verimli hale getirilmesini hedefliyor. Bu yeni girişim, finans sektörünün Blockchain teknolojisinin potansiyelini keşfetmeye devam ettiğini gösteriyor.

▪️ Blockchain tabanlı tokenler, geleneksel finansal sistemlere kıyasla daha hızlı ve güvenilir ödeme yöntemleri sunma potansiyeline sahiptir. Bu, müşterilerin uluslararası ödemeleri daha kolay ve düşük maliyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir. Bu gelişmeyi yakından takip etmeye devam edeceğiz, çünkü finans sektöründeki bu tür inovasyonlar gelecekte daha fazla değişikliğe yol açabilir.

▪️ Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde birçok kişi, kuruluş ve kurum, kripto paralara kapılarını açma hazırlığında. Bu bağlamda, devasa JPMorgan bankası son olarak müşterilerine blockchain tabanlı bir ödeme sistemi sunabilmek için araştırma yapmaya başladı.

▪️ Kripto para birimlerinin benimsenme oranları ise son yıllarda hızla artarak, bu dijital varlıkların önemini ve etkisini gösteriyor. Bu bağlamda, kripto dünyası, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor ve gelecekte daha fazla yenilik ve fırsat sunmaya hazır görünüyor.


Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir