Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.939
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.939
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase, FTX Avrupa’yı Satın Almayı Düşünüyor!

Coinbase

FTX, geçtiğimiz senenin kasım ayında iflasını duyurmuştu. Bu iflasın ardından Bitcoin’de büyük düşüşler gerçekleşmişti. Birçok kullanıcının mağdur olduğu FTX iflasında varlık iadeleri devam ediyor. Tüm bunlardan sonra,  ABD merkezli borsa Coinbase, başarısız olan şirketin Avrupa birimini satın almayı düşünüyor .

Rapora göre , Coinbase kripto türevleri tekliflerini genişletmenin yollarını araştırıyor. Bunu da FTX Europe’u satın alarak planlıyor. Raporda, görüşmelerin hiçbir zaman “geç bir aşamaya” geçmediği de belirtiliyor.

Fortune, Coinbase’in “artık potansiyel anlaşmayı takip etmemesine” rağmen, ABD merkezli borsanın bu ay içinde bir satın alma işlemine ilgi göstermeye devam ettiğini söyledi.

Coinbase Türev Kısmı

Kripto türevleri, dijital para birimlerinin genel ticaretinin önemli bir bölümünü oluşturuyor. JMP analistleri, türev piyasasının ticaret faaliyetinin büyük kısmını oluşturduğu göz önüne alındığında, Coinbase’in türev ürünlere doğru genişlemesinin, uzun vadede olumlu açıdan katkıda bulunacağını söyledi .

Fortune’a göre, şirketin iflasından önce FTX Europe‘a on binlerce kullanıcı ekleniyordu. Bu da kripto endüstrisinin geleceği için olumlu bir nitelik taşıyabilecek bir durum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir