Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.061
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.061
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

PEPE Memecoin’de Yaşanan Hareketliliğin Sebebi Ne?

PEPE,Memecoin,Wintermute Trading,PEPE yükseliş,PEPE düşüş,PEPE long-short

PEPE Memecoin’deki hareketlilik artıyor.Bu coinin Balinaları ve fiyatındaki hareketlilik yatırımcıları korkutuyor.

PEPE takımı içinde yaşanan çatışmalar ve fiyat dalgalanmalarıyla gündeme gelen memecoin, balina cüzdanlarının hareketliliği ile dikkat çekmeye devam ediyor.Verilere göre, büyük bir piyasa yapıcı şirket olan Wintermute Trading, bugün gerçekleştirdiği transferlerde 8.3 trilyon PEPE (5.43 milyon dolar değerinde) merkezi borsalara taşıdı.

Ayrıca, kripto para balinasına ait olan 0x9d5 kısa cüzdan adresi, borsalardan büyük miktarda PEPE’yi satın almaya devam ediyor.Gün içinde, değeri 100 bin dolardan daha yüksek olan fazla miktarda PEPE, merkezi borsalara aktarıldı.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Ancak bu hareketliliğe rağmen,token bugün özellikle güçlü bir performans sergiliyor. Son 24 saat içinde PEPE’nin değeri %16 artarak yazının yazıldığı an itibarıyla 0.0000006957 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, token, henüz daha önceki en yüksek seviyesine henüz ulaşamadı.

Ağustos ayında PEPE tokenin ana geliştirici ekibinden birkaç kişi, projeye ihanet ettikleri gerekçesiyle ana ekibin açıklamasına göre multisig cüzdanlardan çok fazla miktarda token sattılar.

Özellikle, kripto para borsası Binance, müşterileri adına 75 milyon dolarlık PEPE tokenini soğuk cüzdanlarında tutuyor ve bu, toplam 246 milyon dolarlık piyasa değerine sahip tokenin önemli bir bölümünün oluşmasını sağlıyor.Önümüzdeki süreçte PEPE’de neler yaşanabilir sorusuna bu balinalar cevap verebilir.


İlginizi Çekebilir:CoinShares, ABD’deki Genişlemeden Sonra Riski Koruma Bölümü Açtı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir