Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.934
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.934
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase Borsası ‘nda Sürekli Vadeli İşlem Ticareti Başlıyor!

Coinbase Borsası

Coinbase Borsası, 2023 başlarında ABD dışındaki kurumsal firmaların sürekli vadeli işlem ticareti yapabilmesi için BMA onayı almıştı. Böylelikle Coinbase Borsası, ABD dışında yaşayan müşterileri için sürekli vadeli işlem ticaretine izin vereceğini resmi olarak açıkladı. (Sürekli vade işlem sözleşmesi, farklı vade tarihlerine sahip vadeli işlem sözleşmelerinin birbirine bağlanmasıyla oluşur.)

İlginizi çekebilir: Coinbase SEC’e Karşı Vitesi Arttırdı!

Ayrıca artık borsada USDC‘ ye yerleşmiş olarak tam dört adet sürekli vadeli işlem sözleşmesi var. Bunlar Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP).

Ek olarak Coinbase Borsası, bu hizmeti uygunluk testlerini geçebilen, ABD dışı müşterileri için açacağını belirtti. Böylelikle bu kullanıcılar kalıcı vadeli işlem sözleşmelerinden yararlanabilecekler. Bir diğer avantajı da kullanıcıların tek bir arayüzde spot ve türev işlemleri rahatlıkla yapabilecek olmalarıdır. Bunun yanı sıra gelişmiş kullanıcılara üst düzey emir türleri ve API kullanabilme imkanı verilmiştir. Ancak Coinbase Borsası bu işlemler için bazı şartlar getirmiştir. BTC, ETH ve LTC için en fazla 5 kat, XRP için 3 kat şeklindedir.

Ayrıca, Bermuda Para Yetkili Kurumu düzenleyici olarak Coinbase ‘deki bu işlemler için gözetim yapmaktadır.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir