Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$64.105
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.105
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Coinbase Analistinden Bitcoin Yorumu!

Bir Coinbase analistine göre, Bitcoin‘in “dijital altın” rolü, özellikle ETF’lerin potansiyel dalgalanmayı azalttığı bir ortamda talebi sürdürebilir. Coinbase’de kurumsal araştırma analisti olan David Han, altınla yapılan karşılaştırmayı bitcoin’e olan ilginin devam etmesinde önemli bir etken olarak görüyor.

Han, Amerika Birleşik Devletleri’nde spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) yakın zamanda piyasaya sürülmesinin, sermayeye erişimi genişleterek Bitcoin’in fiyat oynaklığının dengelenmesine katkıda bulunabileceğini vurguluyor. Han, bunun önceki döngülere kıyasla piyasa yapısında önemli bir değişimi temsil ettiğine inanıyor.

Han raporunda, Bitcoin’in dijital altın olarak kabul edilmesinin yeni bir yatırımcı alt kümesini çekebileceğini ve potansiyel olarak fiyat düşüşleri sırasında daha agresif alımlara yol açabileceğini vurguluyor. Fiyat keşfi sırasında devam eden dalgalanmaya rağmen Han, özellikle mevcut piyasa rejiminde Bitcoin’in beklentileri konusunda iyimserliğini koruyor.

Ayrıca Han, 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasından olumlu bir katalizör olarak bahsetmektedir. Bazı tüccarlar yarılanmanın fiyat üzerindeki etkisini zaten hesaba katmış olsa da, bununla ilişkili potansiyel bir fiyat rallisine olan kolektif inanç piyasa dinamiklerini hala etkileyebilir.

Genel olarak Han ve meslektaşı David Duong, ETF lansmanları, Bitcoin yarılanması ve diğer olumlu katalizörler gibi faktörlere atıfta bulunarak ikinci çeyrek boyunca bitcoin için yapıcı bir görünüm sergiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version