Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.763
% 2.03
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.763
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Onchain Analizi Bitcoin Gelecek Fiyatı İçin Ne Diyor?

Onchain Analizi: Uzun Bitcoin

Onchain Analizi Bitcoin Gelecek Fiyatı İçin Ne Diyor? Bitcoin’in kar realizasyon hacmi üzerinden geçtiği yolculuk, piyasa dinamiklerini anlamamıza değerli bir bakış sunar. Gerçekleşen Net Kar zinciri verileri, belirli fiyat aralıklarında gerçekleştirilen kar veya zararın boyutunu ortaya koyar.

Boğa piyasasında, Bitcoin genellikle yükseliş döngüsünün zirvesine ulaştığında, kar realizasyonu önemli ölçüde artar. Bu sıklıkla artan bir hacmi emen bir yatay hareket veya ayarlama dönemine yol açar.

Bu aşamayı takiben, piyasa genellikle boğa koşusunun son kısmına girer, bu da güçlü kazançlar ve yoğun aktiviteyle karakterizedir. Şu anda Bitcoin, 2021 boğa piyasasının zirvesine ulaştı ve şu anda kar realizasyon hacmini sindiriyor. Yaklaşık 1-2 aylık bir düzeltme veya yatay hareket dönemini takiben, başka bir önemli yükseliş trajedisi beklenmektedir.

Ayrıca, boğa piyasasının son kısmında genellikle çoğu alternatif kripto para biriminde önemli artışlar yaşanır. Bu bağlamda, 2024 hem Bitcoin hem de alternatif kripto para birimleri için umut vaat ediyor.

Onchain Analizi Bitcoin
Kaynak: CryptoQuant

Dikkatinizi çekebilir: Solanada Sorunlar Var!

Yatırımcılar bu piyasa hareketleri arasında gezinirken, Bitcoin’in kar realizasyonu yolculuğunu anlamak, bilinçli kararlar almak için değerli bir bakış sunar. Kripto dünyasında daha fazla heyecanı beklerken, gelişen manzaraya yakından bakmaya devam edin. Sonuç olarak, Onchain Analizi Bitcoin için henüz fiyatda pozitif veya negatif büyük bir etken görmemektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir