Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.777
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.777
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Fantom CEO’su Solana Ağını Savundu!

Fantom CEO’su Andre Cronje, son işlem başarısızlıklarının ortasında Solana ağını savunmaya geldi ve onu “başarı kurbanı” olarak nitelendirdi. Merkezi olmayan finans (DeFi) alanının önde gelen isimlerinden biri olan Cronje, Solana’ya desteğini ifade ederek ağın tıkanıklık sorunlarını mutabakat mekanizmasındaki doğal kusurlardan ziyade hızlı büyümesine bağladı.

Eleştirmenler Solana‘nın süregelen tıkanıklığını eksikliklerinin kanıtı olarak göstermiştir. Ancak Cronje, bu performans sorunlarının ekosistemin katlanarak büyümesinden kaynaklanan teknik zorluklar olduğunu ve bunun da blok alanı talebinin artmasına yol açtığını iddia ediyor.

Dune Analytics’ten alınan son veriler, özellikle memecoin çılgınlığının yol açtığı artan faaliyetlerin ortasında, Solana‘daki işlem hatalarında önemli bir artış olduğunu gösteriyor. Buna rağmen Cronje, ağın mücadelelerinin içsel eksikliklerden ziyade popülerliğinin bir sonucu olduğunu savunuyor.

Solana CEO’su Anatoly Yakovenko da bu düşünceyi yineleyerek, çözülmesi için kapsamlı testler ve güncellemeler gerektiren tıkanıklık hatalarını ele almanın yarattığı hayal kırıklığını kabul etti. Son zamanlarda yaşanan aksaklıklara rağmen Yakovenko bu zorlukların üstesinden gelmeye kararlı.

Son zamanlarda yaşanan işlem hataları ve ağ tıkanıklığı, Solana kullanıcılarının tepkisine yol açarak bu sorunların derhal ele alınmasının önemini vurguladı. Bununla birlikte, Cronje de dahil olmak üzere kripto topluluğunun üyeleri, geçici aksaklıkların ortasında blok zinciri teknolojisinin altında yatan potansiyeli kabul ederek sabır ve perspektif ihtiyacını vurguluyor.

Solana, Şubat 2024’ün başlarında blok ilerlemesini beş saatten fazla durduran önemli bir kesinti de dahil olmak üzere önceki kesinti durumlarıyla karşı karşıya kalmıştır. Bu zorluklara rağmen Solana, piyasa değerine göre önde gelen kripto paralardan biri olmaya devam etmekte ve son fiyat dalgalanmalarına rağmen kalıcı cazibesini yansıtmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir