Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.786
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.786
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Genesis, 2.18 Milyar $ Bitcoin Aldı !

Son dönemde Genesis‘ten önemli bir Bitcoin alımı gerçekleşti. Bu alım, Coinbase’in GBTC satışından elde edilen fonun çoğunun kripto ekosistemi içinde kalacağı güvencesiyle gerçekleşti.

İflas etmiş kripto para ödünç verme şirketi Genesis, alacaklılarla borçlarını ödeme hazırlıkları kapsamında Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) yaklaşık 36 milyon hissesini sattı. Bloomberg‘in son raporuna göre, Genesis, 2 Nisan’da yaklaşık olarak her biri o zamanlar 58.50$ değerinde olan 36 milyon GBTC hissesini likide etti. Bu, Genesis‘in başlangıçta 36 milyon GBTC hissesini 2 Şubat’ta satma izni talep ettiği zamandan bu yana hisse fiyatının %50 artmasıyla gerçekleşti.

Toplam satış miktarı 2.1 milyar $ ulaştı ve 2 Nisan’da 65,685$ ‘dan 32,041 Bitcoin satın alınmasına olanak tanıdı. Genesis, bu Bitcoin‘i alacaklılara borç ödemek için kullanacak. Yayınlandığı tarih itibarıyla, 32,041 Bitcoin’in değeri 2.18 milyar dolardı.

Son zamanlarda, kripto para borsası Coinbase, satışın kripto piyasası üzerinde daha geniş bir etkisinin beklenmediğini topluluğa garanti etti. Ayrıca, iflas planının kurallarının, Genesis‘in alacaklılar adına GBTC hisselerini temel Bitcoin varlığına dönüştürmesine veya hisseleri doğrudan satmasına ve nakdi dağıtmasına izin verdiğini açıkladı.

Genesis’in müşterilerine daha fazla ödeme yapılmasını önerdiği iddialarının ardından Digital Currency Group‘un alt kuruluşu Genesis‘ten önemli bir Bitcoin alımı gerçekleşti. 6 Şubat’ta DCG, Genesis‘in mevcut planının müşterilere tam tarihli taleplerinden daha fazla ödeme yapılmasını öngördüğünü iddia etti. Genesis‘in Güney New York Bölgesi‘nde 11. Bölüm iflasını ilan ettiği tarih, tam bir yıl önce Ocak 2023‘te olmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version