Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.156
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.156
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Coinbase, 5 Altcoinin Alım Satımını Durdurdu

Coinbase, Base ağı, coinbase delist, coinbase haberleri

Coinbase, belirli kripto para birimleri için alım satım faaliyetlerinin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

Kripto para borsası Coinbase, bazı kripto para birimleri için geçici olarak alım satım faaliyetlerini durdurma kararı almıştır. Bu kararın etkilediği kripto paralar arasında Crypterium (CRPT), MXC (MXC), Quantstamp (QSP), Ren (REN) ve TE-FOOD (TONE) bulunmaktadır. Coinbase, bu adımı, platformun güvenliğini ve bütünlüğünü koruma amacı taşımaktadır.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Ancak, kullanıcıların endişelenmesine gerek yoktur; çünkü bu süre zarfında kullanıcıların fonları güvende tutulacak ve erişilebilir kalacaktır. Kullanıcılar, bu önlem sırasında fonları üzerinde tam kontrole sahip olacak ve istedikleri zaman çekebileceklerdir. Bu tamamen kullanıcıların rahatlığı ve zarar görmemesi adına borsa tarafından sergilenen bir davranıştır.

Coinbase, bu tür varlıkların alım satımını durdurma kararını, platformun kullanıcılarına güvenilir bir işlem ortamı sunma taahhüdünün bir parçası olarak almıştır. Bu, kullanıcıların güvenliğini ve varlıklarının güvende olduğunu bilmeleri için alınmış bir önlemdir. Platform, bu süre zarfında güvenilir ve şeffaf bir hizmet sunmaya devam edecektir.


İlginizi Çekebilir: OpenSea, Personellerinin Yarısını İşden Çıkarıyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir