Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.341
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.341
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coin Mühendisi ile Yeni DappRadar Quests Etkinliği!

Coin Mühendisi ve DappRadar Platformundan Yeni Etkinlik!, DappRadar Logo

DappRadar, geliştiricilerin ve kullanıcıların etkileşimini artırmak amacıyla başlattığı “Quests” adlı özelliği ile Coin Mühendisi topluluğu ile yeni bir etkinlik düzenliyor.

DappRadar, blok zinciri uygulamalarını takip eden ve kullanıcılara keşif ve etkileşim fırsatları sunan bir platformdur. Platform, geliştiricilerin ve kullanıcıların etkileşimini artırmak için sunduğu “Quests” özelliği ile birlikte kripto topluluklarına destek sunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, çeşitli görevleri tamamlayarak yeni uygulamaları keşfedebilir ve ödüller kazanabilirler.

Coin Mühendisi Platformuna Özel Quests Etkinliği

Coin Mühendisi ve DappRadar platformundan özel bir Quests etkinliği düzenleniyor. Coin Mühendisi topluluğu, küresel alandaki üyelerine yönelik olarak, çeşitli görevleri tamamlayarak 165.000 $RADAR kazanma şansı sunan bu etkinliği başlatmıştır.

Ödülü kazanmak için gereken şartlar oldukça basittir. İlk olarak, airdrop sayfasına erişmek için bu linkle tıklayarak “Connect” butonuna tıklayarak cüzdanınızı bağlamanız gerekmektedir.

Ardından DappRadar profiline giderek e-posta ve X hesabınızı bağlayarak, sayfada yer alan basit sosyal medya görevlerini tamamlamanız gerekmektedir. Sosyal medya şartları arasında DappRadar ve Coin Engineer X ve Telegram hesaplarını takip etmek bulunmaktadır.

Toplam 155 kişinin 1.100 $RADAR kazanacağı etkinlik, 26 Kasım 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Dikkatinizi Çekebilir: Binance Yeni CEO’su Richard Teng Kimdir?

DappRadar Ekosistemi, DappRadar Airdrop

DappRadar Nedir?

DappRadar, dünyanın en büyük Web3 merkezi olmayan uygulama (dapp) keşif ve analiz platformu olarak bilinir. Aylık bir milyondan fazla kullanıcı, DeFi, NFT’ler, GameFi ve kazanç sağlayan oyunlar gibi konularda bilgi edinmek ve yeni dapp’ler keşfetmek için platformu kullanır. Veri doğruluğu ve sağlamlığına odaklanan DappRadar, sahte aktiviteleri filtreleyerek temiz ve eyleme geçirilebilir pazar verisi sunar.

Ethereum, Solana, BNB Chain, Cardano gibi 50’den fazla blockchain üzerinde 15.000’den fazla dapp’i takip eden platform, sürekli genişleme hedeflemektedir. 2018’de kurulan DappRadar, milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir topluluk sahibi dapp mağazası oluşturma vizyonuyla hareket eder. RADAR tokeni, katkılara ödül olarak verilir,

PRO üyelik erişimi sağlar ve platform içinde çeşitli kullanıcı etkileşimlerini kolaylaştırır. Veri bütünlüğüne olan bağlılığı, kapsamlı izleme yetenekleri ve topluluk odaklı vizyonuyla DappRadar, merkezi olmayan uygulama alanında önemli bir güç olarak öne çıkar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir