Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.488
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.488
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Avusturya Raiffeisen Bankası Bireysel Müşteriler için Kripto Ticaretini Başlatacağını Duyurdu!

Raiffeisen

Avusturya merkezli Raiffeisen Bank International, Bitpanda ile işbirliği yaparak Viyana’daki perakende müşterilere kripto para alım satım hizmetleri sunmaya hazırlanıyor. Ocak 2024’ün sonuna kadar hizmete başlamayı planlayan banka, 97 yıllık geçmişine sahip ve Viyana’da geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Bitpanda ile yapılan niyet mektubu doğrultusunda, müşteriler Raiffeisen uygulamasını kullanarak mobil cihazları aracılığıyla Bitpanda’ya erişebilecekler.

Bankanın yenilik sorumlusu Curt Chadha, bir röportajda, “Avusturya nüfusunun dörtte biri Viyana’da yaşadığı için buradan başlıyoruz” dedi. “Müşteriler, işlem onayını, alışkın oldukları banka havalesi güvenliği gibi tanıdık bir deneyimle Raiffeisen uygulaması üzerinden Bitpanda’ya entegre edebilecekler.”

Bankanın bu adımı, Avrupa Birliği ve Doğu Avrupa genelinde 215 milyar dolarlık varlık ve 17,8 milyar müşteriye sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Chadha, diğer bankaların genellikle yüksek net değere sahip bireylere odaklanırken, Raiffeisen’in hizmetinin dijital bilgiye sahip, ancak küçük yatırım yapmak isteyen müşterilere yönelik olduğunu vurguladı. Bu adım, kripto paranın benimsenmesinin arttığı bölgelerde kuralların netleştiği bir dönemde atılmış önemli bir adım olarak görülmektedir.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir