Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.728
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.728
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

CZ Twitter Hesabı Askıya Alındı!

CZ Twitter

CZ Twitter Hesabı Askıya Alındı! Binance’in eski CEO’su Changpeng Zhao’nun X hesabı, “geçici olarak kısıtlandı”. X kullanıcıları, hesap tamamen askıya alınmadığı için Zhao’nun paylaşımlarını hala görebiliyor.

Zhao, geçtiğimiz günlerde ABD’de varılan uzlaşma sonucunda Binance CEO’luğunu bırakmayı ve 50 milyon dolar para cezası ödemeyi kabul etmişti. Kara para aklamayla mücadele ve yaptırım yasalarını ihlal etmekle suçlanan Binance, 4,3 milyar dolarlık uzlaşmaya varmıştı.

X, hesapları çeşitli sebeplerle kısıtlayabiliyor. Bu sebepler arasında birkaç kez üst üste aynı gönderiyi paylaşmak, hesap ismini değiştirmek, trenddeki konu başlıklarını kötüye kullanmak, otomatik tweetler atmak gibi durumlar yer alıyor.

Zhao’nun hesabının neden kısıtlandığı henüz belli değil. Ancak, ABD ile varılan uzlaşmanın bu kararda bir rol oynamış olabileceği düşünülüyor. Zhao, X’te 60 milyondan fazla takipçiye sahip. Hesabın kısıtlanması, Binance ve Zhao için önemli bir prestij kaybı anlamına geliyor. Zhao’nun hesabı neden kısıtlanabilir?

Dikkatinizi çekebilir: CoinMuhendisi DappRadar Etkinliği

Zhao’nun hesabının kısıtlanmasının birkaç olası nedeni var:

ABD ile varılan uzlaşma: Zhao, ABD ile varılan uzlaşma sonucunda Binance CEO’luğunu bırakmayı ve 50 milyon dolar para cezası ödemeyi kabul etti. Bu uzlaşma, Zhao’nun X’teki itibarını zedelemiş olabilir. Hesap ihlalleri: CZ Twitter hesap ihlalleri politikasını ihlal etmiş olabilir. Bu ihlallerin örnekleri arasında birkaç kez üst üste aynı gönderiyi paylaşmak, hesap ismini değiştirmek, otomatik tweetler atmak gibi durumlar yer alıyor.

Güncelleme:

An itibarile, eski Binance CEO’sunun Twitter hesabı aktifleştirilmiştir. Hesabın askıya alınmasının asıl nedeni CZ’nin ard arda kullanıcı ismini değiştirmiş olmasıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir