Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.259
% 3.30
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.259
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Circle, USDC Taleplerini Büyük Ölçüde Tamamladı

Circle USDC

Stablecoin ihraççısı Circle, USDC için itfa ve basım taleplerinin tamamının büyük ölçüde temizlediğini duyurdu.

Circle, 13 Mart’tan 15 Mart’a kadar Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bankacılık faaliyetlerinin kapanışına kadar 3,8 milyar USDC itfa etti ve 0,8 milyar USDC bastı. Geçtiğimiz hafta yaşanan olaylar, Circle’ın likidite operasyonlarını etkiledi ve USDC’nin dolar sabitini kaybetmesine neden oldu.

Ancak, Circle şimdi ödeme ve USDC itfa hizmetleri başta olmak üzere alternatif bankacılık ortaklarıyla çalışarak hizmetlerini yeniden başlatmayı hedefliyor.

Circle, ABD havaleleri için yeni bir bankacılık ortağıyla canlı yayına geçtiğini ve aynı ortağı “19 ülkeye ve 19 ülkeden uluslararası havaleler için” kullandığını söyledi. Şirket, daha fazla kabiliyeti 16 Mart’a kadar çevrimiçi hale getirmeyi bekliyor.

Circle’ın akran firması Coinbase’e de hizmet veren Cross River Bank, 13 Mart’ta USDC üretimi ve itfası için firmanın yeni ticari bankacılık ortağı olarak açıklandı. Ayrıca, Circle, mevcut saklama kuruluşu Bank of New York Mellon (BNY Mellon) ile olan bağlarını da genişletti.

Bu duyuru, USDC için çalkantılı bir dönemin ardından geldi. O zamanlar hızla düşen bir varlık, algılanan güvenliğe uçuşun ortasında birçok kişinin fon kaybetmesine neden oldu. Talihsiz bir kripto kullanıcısı, çöküşten para kazanmak için yaşadıkları panikle 0,05 USDT almak için 2 milyon doların üzerinde ödeme yaptı. Ancak, bir analiz yapıldığında, kullanıcının muhtemelen kayma ayarlamayı unuttuğu ve bir botun önemli bir kar elde etmesine izin verdiği ortaya çıktı.

Sonuç olarak, Circle’ın bu adımı, USDC’nin itibarını yeniden kazanması ve stabilcoin piyasasında güvenilirliğini sürdürmesi açısından önemlidir. Circle’ın, alternatif bankacılık ortaklarıyla çalışarak hizmetlerini yeniden başlatma girişimleri, USDC kullanıcıları için umut verici bir adımdır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir