Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.275
% 2.83
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.275
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance Dual Investment (İkili yatırım) Nedir ?

binance dual investment

Binance Dual Investment yani ikili yatırım bir kripto para birimini yatırarak iki varlık üzerinden daha yüksek bir getiri elde etmenize olanak tanıyan pasif gelir sistemidir. Binance ikili yatırım ile varlıklarınız üzerinden fiyat tahmininde bulunabilir ve bu sayede stake ve borç verme işlemlerinin dışında da ektra gelir elde edebilirsiniz. Pozisyonunuz ne olursa olsun, elde edeceğiniz getiri daha yüksek olur.

Kazanç sağlayacağınız kripto para birimi, vade tarihi geldiğinde tahmininizin sonucuna bağlıdır. Bir Alış ve Kullanım BTC ürününde, dayanak varlığın fiyatı yükselir ve kazançlarınız daha önceden belirlenmiş fiyatı (kullanım fiyatı) aşarsa, yatırımınız kullanım fiyatı üzerinden alternatif para birimine (BUSD) çevrilir. Dayanak varlığın fiyatı kullanım fiyatını geçmezse, yatırdığınız kripto paradan yine de getiri elde edersiniz.

Binance Dual Investment nasıl çalışır?

Binance Dual Investment, kullanıcının Bitcoin birikimlerini güvence altına alırken diğer yandan yatırılan varlığı nispeten yüksek bir fiyat getirisiyle beraber satmasını sağlar.

İşlem yapılan üründe uzlaşma fiyatı kullanım fiyatından yüksekse, ürünün ödemesi BUSD cinsinden yapılır ve ürün “kullanılmış” olarak kabul edilir. Diğer yandan uzlaşma fiyatı kullanım fiyatından düşükse, ürünün ödemesi BTC cinsinden yapılır.

Binance Dual Investment

Binance Dual Investment Getirileri nasıl hesaplanır?

Elinize geçecek getiriler İkili Yatırım Ürününün kullanılmış olup olmadığına ve yatırım yaptığınız para biriminin alternatif para birimine çevrilip çevrilmediğine bağlıdır. Alış ve Kullanım ürününüz, uzlaşma fiyatı ≥ kullanım fiyatı olduğunda kullanılmış olur. Eğer uzlaşma fiyatı < kullanım fiyatı ise ürün kullanılmamış olur. Satış ve Kullanım yatırımlarında koşullar tam tersidir.

Binance Dual Investment nasıl kullanılır?

Öncelikle Binance ikili yatırım ile pasif gelir elde etmek için KYC onaylı bir Binance hesabınız olması gerekmekte. Sizler bir Binance hesabı yoksa %20 Komisyon indiriminden yaralanabileceğiniz Binance borsası indirimli kayıt linkimizle kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Böylece hem %20 Komisyon indirimi kazanırsınız hem de bir çok fırsattan faydalanabilirsiniz.

Mevcut Dual Investment yani İkili Yatırım ürünlerine Binance Earn sayfasından ya da aşağıdaki 1. adımda yer alan bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  1. İkili Yatırım sayfasına gidin.
  2. Katılmak istediğiniz ürünü seçin.
  3. Yatırım yapmak istediğiniz tutarı girin.
  4. [Katıl] tuşuna tıklayın.
  5. Hepsi bu kadar! Fonlarınız, vade tarihinden sonra ödenecektir. Daha önceki emirlerinizi İkili Yatırım emri sayfasında görüntüleyebilirsiniz.

Binance İkili Yatırım, piyasanın yönünden bağımsız olarak pasif gelir elde etmenin alternatif yoludur. Staking’den ya da elinizde tuttuğunuz coinleri borç vermekten daha fazlasını yapmak isteyen bir yatırımcıysanız, fiyatın yönü üzerine tahminde bulunabilir ve piyasadan daha iyi fiyatları ekstra getiri imkanıyla garanti altına alabilirsiniz.

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız Telegram,Youtubeve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir